14 yaşında direksiyon başına geçti sonrası facia.. Kardeşiyle birlikte can verdi!

31.07.2025
14 yaşında direksiyon başına geçti sonrası facia.. Kardeşiyle birlikte can verdi!

Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 14 yaşındaki bir çocuğun kullandığı otomobilin beton direğe çarpması sonucu iki kardeş yaşamını yitirdi.

Kaza, Yeniköy Mahallesi’nde yaşandı. 14 yaşındaki O.K. idaresindeki 41 EU 251 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton direğe çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç adeta kağıt gibi ezildi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü O.K. ile 10 yaşındaki kardeşi Y.K., itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarıldı. Ancak sağlık ekipleri, her iki kardeşin de olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Cenazeler Ferizli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.