TanıtımBayi

15 gün kayıptı, ormanda gömülü bulundu: Genç kadını boğarak öldürmüş!

13.01.2026
15 gün kayıptı, ormanda gömülü bulundu: Genç kadını boğarak öldürmüş!

İzmir’in Bornova ilçesinde hakkında kayıp ihbarı bulunan 25 yaşındaki Mihriban Yılmaz’ın, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Boğularak öldürülen genç kızın cesedi ormanlık alana gömülü halde bulunurken, cinayet zanlısı tutuklandı. Yılmaz’ın kaybolmadan önceki son anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, 29 Aralık 2025 tarihinde Bornova ilçesi Ümit Mahallesi’nde meydana geldi. Ailesiyle birlikte yaşayan Mihriban Yılmaz, akşam saatlerinde evden çıkarak yakınlarda bulunan akrabalarının yanına gitti. Bir süre burada kalan genç kız, “Biriyle görüşeceğim” diyerek ayrıldı. Bu tarihten sonra kendisinden haber alamayan ailesi, polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu.

Boş Arsada Otomobile Bindiği Tespit Edildi

Kayıp başvurusu üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan incelemelerde Mihriban Yılmaz’ın olay günü saat 20.30 sıralarında 7309 Sokak’ta bulunan boş arsaya gittiği ve burada kendisini bekleyen bir otomobile bindiği belirlendi.

Aracı kullanan kişinin Fatih İnan (26) olduğu tespit edilirken, şüphelinin Yılmaz’ın akrabalarıyla aynı binada oturduğu ortaya çıktı.

Cinayeti İtiraf Etti, Cesedi Gömdüğü Yeri Gösterdi

Polis ekipleri tarafından Fatih İnan ile birlikte R.Ç. (34), R.Ç. (32), H.İ. (37) ve Ö.İ. (25) gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği’nde ilk ifadesinde Mihriban Yılmaz’ı tanımadığını söyleyen İnan, daha sonra ifadesini değiştirerek genç kızla sosyal medya üzerinden tanıştıklarını, buluştuklarını ve ardından boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Şüphelinin gösterdiği ormanlık alanda yapılan aramada Mihriban Yılmaz’ın cansız bedeni bulundu. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından genç kızın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Son Anları Kamerada, Dehşet İddiaları Gündemde

Olayla ilgili kan donduran iddialar da ortaya çıktı. Mihriban Yılmaz’ın zanlı tarafından kaçırıldığı, yaklaşık 10 gün alıkonulduğu, bu süre içinde sürekli darp edildiği ve yüzünün tanınmaz hale geldiği öne sürüldü. İşkence sonrası öldürülerek gömüldüğü iddia edilen genç kızın, kaybolmadan önceki son görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Zanlı Tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden cinayet zanlısı Fatih İnan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.