24 yaşındaki ablası 12 yaşındaki kuzeni ve kendisinin eniştesi tarafından cinsel istismara uğramış.. Çektiği video ile ortaya çıktı!

29.07.2025
24 yaşındaki ablası 12 yaşındaki kuzeni ve kendisinin eniştesi tarafından cinsel istismara uğramış.. Çektiği video ile ortaya çıktı!

Zonguldak’ta yaşayan K.D. isimli genç bir kız, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla halasının eşi tarafından cinsel istismara uğradığını iddia etti. Genç kızın açıklamaları, kısa sürede büyük tepki topladı.

K.D., yalnızca kendisinin değil, 24 yaşındaki ablasının ve 12 yaşındaki kuzeninin de aynı kişi tarafından istismara maruz kaldığını belirtti. Olayın ardından adli makamlara başvurduklarını, ancak açılan dosyanın hiçbir dava süreci başlatılmadan kapatıldığını söyledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaşadıklarını anlatan K.D., şu ifadeleri kullandı:

“Biz eniştemiz tarafından yani halamın eşi tarafından cinsel istismara ve tacize uğradık. Sadece ben değil, ablam ve kuzenim de. Dosya açtırdık ama mahkemeye bile çıkmadan kapatıldı. Babaannem, halam, dedem her şeyi biliyordu ama hep susturulduk, darp edildik. Ne yapacağımı bilmiyorum. Adalet istiyorum. Sesimi duyurmak için sosyal medyaya başvurdum. Lütfen bana destek olun.”

K.D.’nin açıklamaları özellikle Zonguldaklılar başta olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekerken, adalet çağrısına çok sayıda destek mesajı geldi.

Kamuoyunun dikkatini çeken olayla ilgili yetkililerden bir açıklama bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.