Vahşi Şeyler Dizi | Konusu | Oyuncuları | Exxen dizileri

Vahşi Şeyler dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, ne zaman başlayacak, yayın tarihi, exxen dizileri, kaç bölüm, fragmanı, izle, yorumları, incelemesi gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

25.12.2020
Vahşi Şeyler Dizi | Konusu | Oyuncuları | Exxen dizileri

Vahşi Şeyler dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, ne zaman başlayacak, yayın tarihi, exxen dizileri, kaç bölüm, fragmanı, izle, yorumları, incelemesi gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL‘den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

Exxen tarafından sipariş edilen 2021 yılı içerisinde yayınlanması beklenen yerli dizilerden biridir. Aksiyon ve komedi türünde yer alacak dizinin ilk sezonu 20’şer dakikalık 8 bölümden oluşacak. Dizinin yönetmenliğini Erkan Tunç üstlenirsek senaryosunu yakın zamanda hayatını kaybeden başarılı senarist Alper Alpözgen kaleme aldı. İstanbul’da çekilecek olan dizinin yayıncısı Acun Ilıcalı‘nın platformu EXXEN olacak. Dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak tasarlandı. Bölümleri 20’şer dakika olacak olan yapımın oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan, Aytaç Uşun ve Selim Bayraktar gibi isimler yer alacak. I-Content ve Depo Filmin ortak yapımı olarak hazırlanan yapımın Ocak ayı içerisinde yayınlanmaya başlayacağı tahmin ediliyor. Dizinin kapağı 24 Aralık 2020‘de yayınlandı. Yapım ile ilgili şimdiye kadar paylaşılan detaylar bu şekilde. Yeni gelişmeler olduğunda sayfamız güncellenecek.

Vahşi Şeyler konusu

Dizinin konusu, evlilik, aşk ve arkadaşlık gibi konuları, eğlenceli bir dille ele alacak. Exxen’in sosyal medya hesabından kapağı yayınlanan dizi ile ilgili şu ifadelere yer verildi. “Evlilik suç ortaklığıdır! Aksiyon, komedi ve aşk bir araya geldiğinde neler olacağını merak ediyorsanız #EXXEN’de buluşalım #VahşiŞeyler”

Vahşi Şeyler oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan, Aytaç Uşun ve Selim Bayraktar gibi isimler yer alıyor.

Nurgül Yeşilçay,
Hazal Türesan,
Aytaç Uşun
Selim Bayraktar

Ne zaman çıkacak?

Dizinin net yayın tarihi henüz açıklanmadı. Ancak yapımın 2021 yılı Ocak ayı içerisinde EXXEN‘de yayında olması bekleniyor.

Dizi fragmanı

Henüz fragmanı yayınlanmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle