Lupin 2.kısım (2.sezon) olacak mı? Netflix Dizileri

Lupin 2.sezon olacak mı, var mı, ne zaman çıkacak, ne zaman yayınlanacak, konusu, oyuncuları, yorumları, incelemesi, cast, IMDb puanı, Netflix dizileri, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

10.01.2021
Lupin 2.kısım (2.sezon) olacak mı? Netflix Dizileri

Lupin 2.kısım (2.sezon) olacak mı, 2.kısım ne zaman, Kaç bölüm, var mı, ne zaman çıkacak, ne zaman yayınlanacak, konusu, oyuncuları, yorumları, incelemesi, cast, IMDb puanı, Netflix dizileri, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

Lupin 2.kısım (2.sezon) hakkında

8 Ocak 2021‘de Netflix tarafından yayınlanan Netflix orijinal içeriğidir. Dizi ABD ve Fransa ortak yapımı olarak yayınlandı. 7 bölümden oluşan diziyi Yönetmen koltuğunda The Transporter, The Incredible Hulk, Now You See Me gibi filmlerle tanınan Louis Leterrier yönetti. Ünlü Fransız roman serisi olan Arsen Lupen‘in hikayelerinden uyarlandı. Dizinin IMDb puanı ise 7,7.

Lupin konusu

Dizinin konusu, Assane Diop’un hayatı, işlemediği bir suçla itham edilen babasının ölmesiyle altüst olur. Aradan geçen yılların ardından Assane Diop, babasının intikamını almaya karar verir ve bunu yapmak için de kahramanı Arsène Lupin’den ilham alır. Assane Diop’un hayatı işlemediği bir suçla suçlanan babasının ölümüyle daha çok ufak yaşlarda alt üst olur. 25 yıl sonrasının Paris’inde kendisini “Arsène Lupin” olarak tanıtan Assane, bunu babasının intikamını almak için ilham kaynağı olarak kullanır.

Lupin oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Başrollerinde X-Men filmlerinden tanıdığımız Omar Sy’ın yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella ve Soufiane Guerrab gibi isimler yer alıyor.

Lupin 2.kısım (2.sezon) olacak mı?

Dizi, mini dizi olarak tasarlandı. Ancak dizi 7 bölüm olarak tanıtılmasına rağmen 5 bölüm olarak Netflix’te yayınlandı. IMDb’de de dizi 7 bölüm olarak görünüyor ancak 6 ve 7.bölümlerin yayınlanacağı tarih yer almıyor. Dizinin diğer bölümleri yeni bir sezon olarak mı yayınlacak yoksa 1.sezon 2.kısım şeklinde yayınlanacak o belirsizliğini şimdilik koruyor.

Dizi fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle