Çılgın Parti (Can’t Hardly Wait) Filmi | Konusu | Oyuncuları

Çılgın Parti (Can’t Hardly Wait) film, konusu, oyuncuları, yorumları, incelemesi, cast, IMDb puanı, Netflix, kaç yapımı, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

01.02.2021
Çılgın Parti (Can’t Hardly Wait) Filmi | Konusu | Oyuncuları

Çılgın Parti (Can’t Hardly Wait) film, konusu, oyuncuları, yorumları, incelemesi, cast, IMDb puanı, Netflix, kaç yapımı, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

12 Haziran 1998‘de vizyona giren Aile, komedi, macera türünde yer alan ABD yapımı filmdir. Yönetmenliğini Deborah Kaplan‘nın üstlendiği yapımın senaryosunu Deborah Kaplan, Harry Elfont kaleme aldı. 10 milyon dolarlık bütçe ile çekilen yapım 25 milyon dolarlık gelir elde etmeyi başardı. Toplam 1 saat 40 dakika süresi olan filmin oyuncu kadrosunda Ethan Embry, Jennifer Love Hewitt, Lauren Ambrose,Peter Facinelli, Peter Facinelli ve Charlie Korsmo gibi isimler yer alıyor. Film IMDb‘de 45 bini aşkın kişi tarafından oylandı ve 6,5‘lik puana sahip oldu.

Çılgın Parti (Can’t Hardly Wait) konusu

Filmin konusu, Mezuniyet gecesinde hayatın farklı hayat gündemleri olan lise mezunları hakkında çok karakterli bir gençlik komedisi. Çılgın bir lise mezuniyeti partisinde hevesli yazar adayı Preston, sınıflarının sporcusu tarafından yeni terk edilen popüler Amanda’ya âşkını ilan etmeyi umar. Son sınıf bir grup liseli gencin mezuniyetten sonra verdikleri bir partide geçen olaylar.

Çılgın Parti (Can’t Hardly Wait) oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Filmin oyuncu kadrosunda Ethan Embry, Jennifer Love Hewitt, Lauren Ambrose,Peter Facinelli, Peter Facinelli ve Charlie Korsmo gibi isimler yer alıyor.

Ethan Embry – Preston Meyers
Jennifer Love Hewitt – Amanda Beckett
Lauren Ambrose – Denise Fleming
Peter Facinelli – Mike Dexter
Seth Green – Kenny Fisher
Charlie Korsmo – William Lichter
Robert Jayne – Richie Coolboy
Michelle Brookhurst – Molly Stinson,
Joel Michaely – Geoff Piccirilli,
Jay Paulson – Murphy Pelan,
Chris Owen – the Klepto Kid
Jason Segel – Matt, Watermelon Guy
Clea Duvall – Jana

Film yorumları

lise filmlerinden hoşlananlar için harika bi romantik komedi…
yesterday’s the past.tomorrow’s the future.tonight’s the party.

  • belit / Ekşi Sözlük

bir nevi gençlik filmlerinde oynamış herkesi görebileceğiniz celebrity geçit töreni gibi film.

  • özdek / Ekşi Sözlük

bilgisayarımın dvd player’ında saplantı haline gelmiş film.
can’t hardly wait’in dvd’sini okumadan başka dvd’leri asla ve katiyen okumayan muhteşem dvd playerım sayesinde ağız tadıyla bir film de izlenemez hale gelinmiştir. illa ki mike dexter’ın geğirmesini, kenny fisher’ın rezil kamasutra denemelerini görmelidir bu salak makine, yoksa kendine gelememekte, aklını toparlayamamaktadır. ancak bu film kendisine her ne hikmetse bi “oh bea! artıkın her bi dvdyi oynatabilirim, çok şahane hissediyorum!” dedirtmekte ve bir tür nikotin-kafein etkisi vermektedir. artifical intelligence çıktı başımıza mübarek fakat film zevkini sorguluyorum kendisinin. bu arada kendinden geçmiş ben de doğal olarak ezberlediğim replikleri tekrarlamaktan helak olmaktayım hani.

  • darcy / Ekşi Sözlük

Film fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle