Pagglait Filmi | Konusu | Oyuncuları | Netflix

Pagglait filmi, konusu, oyuncuları, karakterleri, yorumları, incelemesi, IMDb puanı, Netflix Hint filmleri, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

26.03.2021
Pagglait Filmi | Konusu | Oyuncuları | Netflix

Pagglait filmi, konusu, oyuncuları, karakterleri, yorumları, incelemesi, IMDb puanı, Netflix Hint filmleri, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

Film hakkında

26 Mart 2021‘de Netflix tarafından yayınlanan Netflix orijinal filmlerinden biridir. Toplam 1 saat 54 dakikalık süreden oluşan film, Netflix Hindistan yapımıdır. Filmin yönetmenliğini Umesh Bist üstlenirken senaryosunu da Umesh Bist tarafından kaleme alındı. Filmin oyuncu kadrosunda Sanya Malhotra, Sayani Gupta, Sheeba Chaddha, Aasif Khan ve Ashutosh Rana gibi isimler yer alıyor. Yapım IMDb‘de 7,3’lük puana sahip oldu. Komedi türünde yer alan yapım Hindistan’da çekildi ve dili de Hintçe.

Pagglait konusu

Filmin konusu, Evlendikten kısa süre sonra dul kalan genç bir kadın yas tutmayı becerememekle, tuhaf akrabalarla ve merhum kocasıyla ilgili öğrendiği sarsıcı bir gerçekle boğuşur. Evlendikten kısa bir süre sonra dul kalan genç bir kadın, yas tutamama, tuhaf akrabaları ve rahmetli kocasıyla ilgili şaşırtıcı bir keşifle boğuşur. Çılgınlığını nasıl serbest bırakacağını, ailesiyle yüzleşip kendini bulmayı öğrenen genç bir dul kadının hikayesini anlatıyor.

Sandhya’nın kocası, evliliklerinden sadece birkaç ay sonra zamansız bir şekilde öldüğünde, bir sürü ifşa, onu önceliklerini yeniden gözden geçirmeye ve bazı zor kararlar almaya zorlar. Pagglait, çıldırmayı, ailesiyle yüzleşmeyi ve kendini bulmayı öğrenen genç bir dulun yolculuğu. Üzüntü, ilginç akrabalar ve rahmetli kocası hakkında şaşırtıcı bir keşif.

Pagglait oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Filmin oyuncu kadrosunda Sanya Malhotra, Sayani Gupta, Sheeba Chaddha, Aasif Khan ve Ashutosh Rana gibi isimler yer alıyor.

Sanya Malhotra – Sandhya
Sayani Gupta – Aakanksha
Sheeba Chaddha – Usha,
Aasif Khan – Parchun
Ashutosh Rana – Shivendra Giri,
Shruti Sharma – Nazia
Raghubir Yadav – Roshan Sethi
Rajesh Tailang – Tarun Sethi
Meghna Malik – Tulika
Natasha Rastogi – Shruthi,
Jameel Khan – Ghanshyam
Ananya Khare
Ashlesha Thakur – Aditi

Film fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle