Hilal Özdemir Babacan Kimdir? A Haber Spikeri

Hilal Özdemir Babacan kimdir, hayatı, kariyeri, nereli, kaç yaşında, boyu, yaşı, kilosu, ekşi yorumları, A Haber Spikeri, instagram hesabı, kariyeri, twitter gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

21.05.2021
Hilal Özdemir Babacan Kimdir? A Haber Spikeri

Hilal Özdemir Babacan kimdir, hayatı, kariyeri, nereli, kaç yaşında, boyu, yaşı, kilosu, ekşi yorumları, A Haber Spikeri, instagram hesabı, kariyeri, twitter gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

Hayatı – Biyografisi

23 Kasım 1989 tarihinde Hollanda’nın Rotterdam şehrinde doğdu. İlkokulun ardından ortaokul ve liseyi İstanbul’da bulunan Eyüboğlu Koleji’nde okudu. Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde tamamladı. Daha sonra Hollanda’ya giderek Rotterdam Erasmus Üniversitesi’nde Dijital İletişim ve Medya üzerine yüksek lisans yaptı. 2018 yılında Başakşehir Futbol Kulübü’nün kalecisi Volkan Babacan ile Çırağan Sarayı’nda evlendi. Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı, Fatih Terim, Serhat Albayrak, Abdülhalik Çimen ve Gizem Sınay gibi isimler çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Kariyeri

2008 yılında Acun Medya’da staj yapmaya başlayarak kariyerine adım attı. Ardından Kanal D’de yine stajyer olarak çalıştı. 2010 yılında TRT’de yapımcı ortağı olarak görev aldı. 2011 yılında NTV kanalına geçiş yaparak muhabirlik yapmaya başladı. Bir dönem özel şirketlerde pazarlama müdürü ve marka yöneticisi olarak çalıştı. 2013 yılında eski adıyla SkyTürk 360 şimdiki adıyla 360 Tv kanalına transfer olarak haber spikerliği görevini üstlendi. Burada kısa bir süre çalıştıktan sonra aynı yıl içinde Turkuvaz Medya Grubu’na geçiş yaptı.

Burada ilk olarak A Haber’de haber bültenlerinin ve Ajans Bu Sabah programının sunumunu üstlendi. Bunun yanında Memleket Meselesi programının moderatörlüğünü yaptı. Ardından Atv kanalında ana haber bültenini sundu. Daha sonra yine Atv kanalında Kahvaltı Haberleri’ni sunmaya başladı. Günümüzde hala Turkuvaz Medya Grubu’ndaki görevine devam eden Özdemir, hafta içi her sabah 8’de ekrana gelen Kahvaltı Haberleri’ni sunmaktadır. Ayrıca zaman zaman da Atv ana haber bültenini de sunmaktadır.

Hilal Özdemir Babacan ekşi sözlük yorumları

– Bende en dikkat çeken özelliği genç yaşına rağmen muazzam bir özgüvene sahip olması. Gündemi yakından takip ettiği ve bu işi çok severek yaptığı belli. Çünkü soruları yüzeysel değil, neden sonuç ilişkisini gayet iyi kuruyor. Kimi spikerler ekranda özgüvenliymiş ve bilgiliymiş gibi görünür, yani en azından izleyiciye bunu hissettirir. Bazıları ise bilgi ve donanımından dolayı özgüvenlidir. Hilal Özdemir kesinlikle ikinci kategoriye giriyor.

– Tek eksisi A Haber’de spiker olması. A Haber’i bile sayesinde soluksuz izletebilecek tatlılığa sahip.

Hilal Özdemir Babacan yaşı

31

Hilal Özdemir Babacan Boyu

1.68

Kilosu

53

Hilal Özdemir Babacan Nereli

İstanbul

Instagram hesabı

@hilal_ozdemiir

Hilal Özdemir Babacan Burcu

Yay

Twitter hesabı

@Hilal_Ozdemir_

Evli mi?

Volkan Babacan ile evlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle