Aşk Mantık İntikam Dizi | Konusu | Oyuncuları | Fox TV

Aşk Mantık İntikam dizi, konusu, dizisi konu, oyuncuları, oyuncu kadrosu, kore, dizisi konusu, hangi diziden uyarlama, nerede çekildi, fox, fragman, karakterleri, Burak Yörük, başrol oyuncuları, kore versiyonu, izle gibi aramalarınız için yorumguncel.com’u ziyaret edebilirsiniz.

04.06.2021
Aşk Mantık İntikam Dizi | Konusu | Oyuncuları | Fox TV

Aşk Mantık İntikam dizi, konusu, dizisi konu, oyuncuları, oyuncu kadrosu, kore, dizisi konusu, hangi diziden uyarlama, imdb, nerede çekildi, fox, fragman, karakterleri, Burak Yörük, başrol oyuncuları, kore versiyonu, izle gibi aramalarınız için yorumguncel.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Dizi Hakkında

Yönetmen koltuğunda daha önce Bir Aile Hikayesi, Yasak Elma, Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin de yönetmeni olan Murat Öztürk’ün oturduğu 2021 yapımı Kanal D dizisidir. Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Nil Güleç Ünsal Cunning Single Lady isimli Güney Kore dizisinden uyarladı. Romantik Komedi türündeki dizinin başrollerinde yakın zamanda Afili Aşk ve Çocukluk gibi dizilerde izlediğimiz Burcu Özberk, 4N1K, 20 Dakika gibi yapımlarda yer alan Burak Yörük, İlhan Şen, Melisa Döngel gibi isimler yer alıyor.

Adı duyulduğu günden yana ismi ile dikkat çeken dizi Fox Tv ekranlarında yayınlanacak.

Aşk Mantık İntikam Dizi Konusu

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.

Aşk Mantık İntikam Oyuncuları

Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük gibi son dönemin öne çıkan genç isimler dizinin başrolünde yer alıyor. Dizi oyuncu kadrosu ise Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi isimler de yer alıyor.

Karakterleri

Suleyman Atanısev
Sevda Bas
Melisa Döngel
Mehmet Korhan Fırat
Zeynep Kankonde
Günay Karacaoğlu
Ceren Koç
Ilhan Sen
Tarık Serbetçioğlu
Birgül Ulusoy
Burak Yörük
Burcu Özberk

Fragmanı

Aşk Mantık İntikam Nerede Çekildi?

Dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi.

Dizi Yorumları

Aşk Mantık İntikam Ne Zaman Başlayacak?

Murat Öztürk yönetmenliğindeki romantik komedi türündeki dizi 18 Haziran 2021 tarihinde Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Aşkın Tarifi Dizi | Konusu | Oyuncuları | Kanal D

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle