Yıldızlar da Kayar (2022) Film Konusu | Oyuncuları | Vizyon Tarihi

24.01.2022
Yıldızlar da Kayar (2022) Film Konusu | Oyuncuları | Vizyon Tarihi

Yıldızlar da Kayar filmi konusu, oyuncuları, 2022, fragman, imdb, oyuncu kadrosu, sinemalar, izle, komedi, altyazılı izle, bilet, yönetmeni, senaryo, film yorumları, nereden izlenir, nerede çekildi gibi aramalarınız için yorumguncel.com’da kalın.

CJ ENM dağıtımıyla Murat Çiçek ve Enis Özkan‘ ın yapımcılığını üstlendiği “Yıldızlarda Kayar: Popstar” filmi 28 Ocak’ta gösterime girecek. Senaryosunu Koray Yeltekin’in yazdığı filmin yönetmeni ise Günay Günaydın. Toplam 1 saat 40 dakikadan oluşan komedi türündeki filmin çekimleri İstanbul ve Osmancık’ta yapıldı. Cem Kılıç’ın ‘Popstar Berkcan’, Ceyda Olguner’in ‘Zeynep Öğretmen’ rolü ile seyirci karşısına çıkacağı filmin oyuncu kadrosunda Cezmi Baskın, Volga Sorgu, Müge Coşkun, Hakan Burak Bozdoğan, Metin Yıldırım, Elif Güçkıran, Selçuk Yerlikaya ve Kübra Karen gibi isimlerde yer alıyor.

Yıldızlar da Kayar Filmi Konusu

Yıldızlar da Kayar: Popstar; bir köyde altı ay yaşamak zorunda kalan bir popstarın hikayesini konu ediniyor. Her söylediği gündem olan Popstar Berkcan, bir gece evine dönerken arabasının camını temizlemeye çalışan çocuk ile girdiği tartışma, ordan geçen bir motorcunun kask kamerasına takılmış ve ertesi gün flaş haberi olarak tüm sosyal medya sitelerinde, magazin haberlerinde konuşulmaya başlamıştır. Yaşadığı talihsiz olayın ardından sosyal medyada linç edilir ve bu olay kamuoyu baskısı ile mahkemeye taşınır. Mahkeme, Berkcan’a ışıltılı hayatından uzak olacağı bir köyde altı ay yaşama cezası verir. Sıkıntılı günler geçiren Berkcan’ın köyde Zeynep Öğretmen ve onun kız kardeşinden başka tanıdığı yoktur. Bir gün köye ziyarete gelen Kaymakam Bey, köy muhtarına, önümüzdeki aylarda yapılacak festival için bir gösteri tertiplemesini ister. Muhtar Popstar Berkcan’dan yardım ister. Köy halkından kurdukları orkestra ile çalışmalara başlayan Berkcan’ı eğlenceli günler beklemektedir.

Yıldızlar da Kayar Filmi Oyuncuları

Filmin başrollerinde ünlü ve usta oyuncular Cem Kılıç, Ceyda Olguner, Cezmi Baskın ve Hakan Burak Bozdoğan yer alıyor. Ayrıca Müge Coşkun, Volga Sorgu, Turan Selçuk Yerlikaya, Metin Yıldırım, Kübra Karen, Elif Güçkuran ve Berker Mehmet Korkmaz gibi isimlerde filmde rol alacak.

Karakterleri

Cem Kılıç – Popstar Berkcan

Cezmi Baskın – Muhtar Osman

Ceyda Olguner – Zeynep Öğretmen

Hakan Burak Bozdoğan – Cihangir

Müge Coşkun – Bahariye

Metin Yıldırım – Hüsrev

Kübra Karen – Ece

Elif Güçkıran

Turan Selçuk Yerlikaya

Berker Mehmet Korkmaz

Volga Sorgu

Film Fragmanı

Yıldızlar da Kayar Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Yerli komedi filmi “Yıldızlarda Kayar: Popstar” 28 Ocak’ta sinemalarda!

Yıldızlar da Kayar Film Yorumları

Türk sinema sektörü maalesef her geçen gün daha da yerin dibine batıyor.

Kadir Uçar

Mustafa emin misin sen yazdığına bu fragmanı, hiç senin tarzın değil. Hayırlısı olsun inşallah ne diyelim

Sunay Akoğul

Abi ben bile telefonla daha iyi bir film çekerim bu ne ya hep aynı tarz filmler.Yabancılar filmlerinde sınırları zorlarken biz geriye doğru gidiyoruz.

volkan yıldır

Bu kadar kötü ve anlaşılmaz bir fragman görmedim

Krizantem

Benim düşüncelerimdir. Bir şey bildiğimden değil.Senaryosu yüzlerce kez işlenmiş bir konu. 3 ayda çekilmiş bir video. Daha önce aynı isimde şarkılar, filmler çıktığı için google aramalarında bile bir süre sonra bulunamayacak bir isim. Ucuza getirilmiş bir iş.

Musa Akca

Hadi Be (2022) Film Konusu | Oyuncuları | Vizyon Tarihi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle