Mai A Mother’s Rage Dizi | Konusu | Oyuncuları | Netflix

15.04.2022
Mai A Mother’s Rage Dizi | Konusu | Oyuncuları | Netflix

Mai A Mother’s Rage dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, 2.sezon ne zaman, Ekşi, incelemesi, imdb puanı, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

15 Nisan 2022’de Netflix Türkiye tarafından yayınlanacak olan Netflix Hindistan orijinal içeriğidir. İlk sezonu 6 bölümden oluşan dizi suç, dram ve gerilim türünde yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Anshai Lal ve Atul Mongia üstlenirken, senaryosunu Atul Mongia, Srishti Rindani ve Tamal Sen kaleme aldı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Sakshi Tanwar, Vivek Mushran, Raima Sen, Prashant Narayanan, Seema Pahwa, Anant Vidhaat ve Wamiqa Gabbi gibi isimler yer alıyor.

Yapım IMDb‘de ilk gününde 7,8‘lik puana sahip oldu.

Mai A Mother’s Rage konusu

Dizinin konusu, Yas tutan bir anne, kızının trajik ölümünden sorumlu suçluları ortaya çıkarır ve gerçekleri öğrenmek için uysallığı bırakıp acımasız birine dönüşür. Kızını bir kamyonun çarpması sonucu trajik bir şekilde yitiren Sheel, olaydaki tuhaf ayrıntılar nedeniyle bunun bir kaza olmadığından şüphelenir ve gerçeğin peşine düşer. Jawahar’ın adamları önceki gece olanları öğrenip önemli bir kripto anahtarının peşine düşerken Sheel beklenmedik bir yardım alır. Farooque, Supriya’nın vakasını üstlenir. Korkutucu bir olayın ardından Sheel, kripto anahtarının peşine kendi düşer. Farooque, gizli para konusunda Neelam ile yüzleşir, ancak onun gücünü hafife almaktadır. Sheel, ailesiyle yaşadığı anlaşmazlığa rağmen hedefine doğru ilerler ama beklediğinden fazla sorunla karşılaşır. Farooque önemli aktörlerden birinin önünü keser.

Mai A Mother’s Rage oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Sakshi Tanwar, Vivek Mushran, Raima Sen, Prashant Narayanan, Seema Pahwa, Anant Vidhaat ve Wamiqa Gabbi gibi isimler yer alıyor.

Sakshi Tanwar – Sheel Chaudhary
Vivek Mushran – yash Chaudhary
Raima Sen – Neelam
Prashant Narayanan – Jawahar Vyas
Seema Pahwa
Anant Vidhaat
Vaibhav Raj Gupta
Omkar Jaiprakash
Ankur Ratan
Wamiqa Gabbi – Supriya Chaudhary

Fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle