Eve Dizi | Konusu | Oyuncuları | Kore Dizileri

19.06.2022
Eve Dizi | Konusu | Oyuncuları | Kore Dizileri

Eve (이브의 스캔들) dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, Mydramalist puanı, Kore Dizileri 2022, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

1 Haziran 2022′de yayınlanmaya başlayan 2022 yapımı Güney Kore dizisidir. Toplam 16 bölümden oluşan dizi, romantik, melodram ve dram türünde yer alıyor.

Dizi 21 Temmuz 2022’de yayınlanan bölümü ile yayın maratonunu tamamlayacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Yoo Sun, Lee Sang Yeob, Son So Mang ve Lee Ha Yul gibi isimler yer alıyor.

Yönetmenliğini Park Bong Sub üstlenirken, senaryosunu Yoon Young Mi kaleme aldı.

Haftanın 2 günü yayınlanan dizinin bölümlerinin süresi ise 60 dakikadır.

Dizi Eve’s Scandal adı ile de biliniyor.

Dizi Mydramalist‘te 8,3‘lük puana sahip oldu.

Eve konusu

Dizinin konusu, bir chaebol’ün tüm ülkeyi şok eden 2 trilyon wonluk boşanma davasının iç hikayesini anlatan romantik bir melodramdır. Bu ölümcül intikam hikayesi, Kore’nin ilk yüzde 0,1’ini aşağı çekmek için 13 yıl süren bir planın iç yüzünü göstermektedir.

Dahi bir baba ve güzel bir annenin çocuğu olan Lee Ra El karakterini canlandırıyor. Talihsiz bir aile kazası yaşadıktan sonra, “tehlikeli bir çiçeğe” benzetilen ölümcül çekiciliğe sahip bir kadına dönüşür. Babasının ölümüne neden olan bu korkunç trajediyi düzenleyen süper zengin insanlardan intikam almaya yemin eder. Böylece ilk hedefi olarak, ailesini yok eden komplonun elebaşı ve yüksek kazançlı LY Group iş imparatorluğunun CEO’su Kang Yoon Kyum’u seçer. Lee Ra El’in seçtiği silah ise boşanmadır. Kendisini inanılmaz derecede pahalı bir yasal boşanma savaşının merkezine koyarak, Kang Yoon Kyum’u ve LY Group’u sonsuza kadar devirmeyi planlar.

Eve oyuncuları ve karakterleri (cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Yoo Sun, Lee Sang Yeob, Son So Mang ve Lee Ha Yul gibi isimler yer alıyor.

Seo Ye Ji – Lee Ra El
Park Byung Eun – Kang Yoon Gyeom
Yoo Sun – Han So Ra
Lee Sang Yeob – Seo Eun Pyung
So Hee Jung – Kim Gye Young
Son So Mang – Eun Dam Ri
Lee Ha Yul – Jang In Wook
Kim Ji An – Lee Ra El

Fragmanı

YORUMLAR

canlı tv izle