The Gray Man Yorumlar / Ekşi Sözlük Tepkileri | Neflix

The Gray Man yorumlar, film yorumları, ekşi sözlük, Netflix, 2 olacak mı, cast, filmi yorum, film yorumu gibi aramalarınız için yorumguncel.com’da kalın.
Bomba gibi bir ekip, Ryan Gosling, Chris Evans ve yeni aksiyon filmlerinin aranan kızı Ana de Armas…
Bol aksiyonlu bir Netflix filmine hazır mısınız? İzleyenlerin övmelere doyamadığı The Gray Man filmi izleyenleri büyülüyor. Suikastli, ajanlı bir filmi izleyenler soluğu sosyal medyada buldu. Kimileri sövdü, kimileri izlerken keyif aldı. Hadi gelin birlikte The Gray Man yorumlar ve ekşi sözlük tepkilerine göz atalım.
The Gray Man Film Konusu
Filmin konusu, CIA ajanı Court Gentry, sessiz ve profesyonel suikastleriyle yaşayan bir efsaneye dönüşmek üzeredir, ancak üstleri tarafından verilen bir kararla avlayandan avlanana dönüşür. Court Gentry’nin kendine kurulan komployu açığa çıkarması ise çok uzun sürmeyecektir. Her şeye rağmen müşterisinin hayatını kurtarmaya çalışan Gentry, eş zamanlı olarak kendi ailesinin emniyette olmasını da sağlamak zorundadır.
Gizemli bir CIA ajanı, CIA’in sırlarını ortaya çıkarınca, sosyopat bir gizli ajan onun peşine düşer ve başına ödül koyarak dünyanın her yerinde onu aramaya başlar.
Dahası ve fazlası için: The Gray Man Filmi | Konusu | Oyuncuları | Netflix
The Gray Man Film Yorumları
The Gray Man Ekşi Sözlük Yorumları
güzel vakit geçirmelik bir aksiyon filmi olmuş. netflix’in en pahalı projelerinden biriymiş.
yalnız evans’ın bıyıkları ile ana de armas’ın saçı gözümü kanatmadı desem yalan olur.
- tale as old as time
kamera çekimleri can sıkan film. hani dandik bir mekan paraya kıyıp bir reklam şirketiyle anlaşır ya, reklam şirketi de aslında dandiktir, ellerinde drone var diye her şeyi dronela çekerler, heh bu yönetmen de böyle. elinde drone var diye sürekli drone çekimi yapmış, drone ile yukarı doğru çekim, yukardan aşağı çekim yapmış, yetmemiş drone ile hastanaye girmiş, midem bulandı.
- degirmenderedeki smokinli adam
idare eder bir film ama fazlasıyla özendiği bourne filmlerinin yanında çok acemice kalıyor. ayrıca başroldeki elemanda kesinlikle matt damon karizması yok.
- obsi
pazar öğleden sonrasını geçirmek için seyredilecek, çavara çuvara film.
izledikten sonra edit: gayet de iyi bir aksiyon filmi. beğenmeyenler hızlı ve öfkeli izlesin.
- negrocan
kadrosu ve içerdiği aksiyondan dolayı keyifle izledim. bu tarz filmlerden bir beklentim olmadığı için eleştirmeye de gerek görmüyorum. prag’da geçen kısım beni mest etmeye yetti. uçaktaki çekimlerin kalitesi biraz düşüktü.
netflix’ten çıkmış olan diğer aksiyonları da dikkate alırsak, içlerinde en iyisi buydu diyebilirim.
- poritin
neden çekildiğini anlayamadığım film. kameraya alınmış pek çok dövüş ve aksiyon sahnesi var ama arkadaşlar filme senaryo yazmayı unutmuş. evet bildiğiniz senaryosuz film çekmişler. aşırı karikatürize bir kötü adam “vurun ateş edin dıkşın dıkşın daha çok silah” düsturuyla iyi adamı yakalamaya çalışıyor. bu esnada neden gittiğimizi anlamadığımız pek çok avrupa şehrine uğramış oluyoruz. aksiyon var ama heyecan ve akıl olmayınca bütün saçılan paraya karşılık esniyorsunuz. aksiyon anlamında da yeni veya yaratıcı bir şey yok. prodüksiyon zengin göstersin diye pragı gündüz vakti kapatmışlar ama işte arkası boş olunca kafa şişiriyor bütün o gürültü patırtı.
jason bourne, mission impossible veya john wick’le aynı cümle içinde bile anılması saydığım bu filmlere hakaret sayılır.
4/10’luk standard netflix başarızlığı.
- mahatma
Bu içeriklerimizi de sevebilirsiniz: