Serap Belovacıklı kimdir? Sözcü TV Spikeri

22.09.2023
Serap Belovacıklı kimdir? Sözcü TV Spikeri

Serap Belovacıklı kimdir, hayatı, kariyeri, ekşi, biyografisi, nereli, kaç yaşında, boy, kilo, yaş, Instagram ve Twitter hesabı, eşi, Sözcü TV Spikeri gibi aramalarınıza yorumguncel.com’dan yanıt bulabilirsiniz.

Hayatı – Biyografisi

17 Temmuz 1984 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Babası Sinoplu’dur. İlkokul, ortaokul ve lise hayatını Bursa’da tamamlamıştır. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde tamamlamıştır. Boğaziçi Üniversitesi’nde Araştırma Habercilik eğitimi almıştır. BBC Diksiyon Kursu’nda Diksiyon ve Bilgisayar Destekli Habercilik dersleri almıştır.

Kariyeri

Birçok başarılı programın altında imzası olan Belovacıklı pek çok siyasi ile röportajlar yapmıştır. Haber Türk, Akşam Gazetesi, Posta Gazetesi ve Olay TV’de çalışmıştır. 2007 yılında mesleki hayatına Olay TV’de yönetmen olarak başlamıştır. Ardından Haber Türk kanalında iki yıl çalışmıştır. Akşam Gazetesi internet sitesi editör kadrosuna katılmıştır. Posta Gazetesi ve Akşam Gazetesi’nde hem siyasi röportajlar yapmış hem de editörlük görevini üstlenmiştir. Kısa bir süre TVEM’de sunuculuk yapmıştır. Ekim 2015’te Yurt Gazetesi ile anlaşmış ardından Posta Gazetesi Politika Editörlüğüne geçiş yapmıştır. 2018 yılında Haber Global Ankara Bürosu’nda siyaset muhabiri olarak rol almıştır. 2020 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi belediye başkanı tarafından Basın Danışmanı olarak atanmıştır. 2020 yılından bu yana ise emekli Tuğgeneral Dr. Özgür Tör ile birlikte Haber Global ekranlarında Büyük Strateji isimli programı sunmaktaydı. Ardından bir süre Halk tv’de görev yapan Belovacıklı son olarak Sözcü Tv’de Sokağın Sözü programını sundu.

Serap Belovacıklı Nereli

Bursa

Serap Belovacıklı Kaç yaşında

38

Boyu

1.75

Kilosu

60

Evli mi?

Hayır

Instagram hesabı

@serapbelovacikli

Twitter hesabı

@BelovacSerap

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle