Santo Dizi | Konusu | Oyuncuları | Netflix

16.09.2022
Santo Dizi | Konusu | Oyuncuları | Netflix

Santo dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, 2.sezon ne zaman, yorumları, Ekşi, incelemesi, IMDb puanı fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

16 Eylül 2022’de Netflix Türkiye tarafından yayınlanan Netflix orijinal dizisidir. İlk sezonu toplam 8 bölümden oluşan dizi aksiyon, suç ve drama türünde yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Bruno Gagliasso, Raúl Arévalo, Victória Guerra, Greta Fernández, Luiz Felipe Lucas, Núria Prims, Judith Fernández ve María Vázquez gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Vicente Amorim üstlenirken, senaryosunu Miguel Ángel Fernández, Gustavo Lipsztein ve Carlos López kaleme aldı.

Santo dizi konusu

Dizinin konusu, Atlantik’in ayrı yakalarında bulunan iki polis memuru, tüm dünyada aranan ancak yüzünü hiç kimsenin görmediği acımasız bir uyuşturucu baronunun peşine düşer. Salvador de Bahía’da, Ajan Cardona, Santo’nun metresinin uyuşturucu baronunun yerini öğrenebileceğini umar. Madrid’de ise Müfettiş Millan bir şüphelinin izini sürer. Madrid’den kurtarılan Cardona, kaçırılırken kendisine ve Barbara’ya ne olduğunu hatırlamaya çalışır. Millan, Norveçlileri araştırmaya başlar. Cardona rehin tutulduğu sırada maruz kaldığı korkunç ritüellerle ilgili daha fazla şey hatırlarken Millan, Santo’nun İspanya’da faaliyet gösteren adamlarından birini araştırır.

Santo dizi oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Bruno Gagliasso, Raúl Arévalo, Victória Guerra, Greta Fernández, Luiz Felipe Lucas, Núria Prims, Judith Fernández ve María Vázquezgibi isimler yer alıyor.

Bruno Gagliasso – Cardona
Raúl Arévalo –
Victória Guerra – Barbara
Greta Fernández – Susi
Luiz Felipe Lucas –
Núria Prims
Judith Fernández – Lucia
María Vázquez – Arantxa
Inaki Mur – Guillermo Alonso
Samuel Lopez – Mata
Julien Alba – Camello

Fragmanı

YORUMLAR

canlı tv izle