Vahşi Gece Film (2022) Konusu | Oyuncuları | Vizyon Tarihi

02.12.2022
Vahşi Gece Film (2022) Konusu | Oyuncuları | Vizyon Tarihi

Vahşi Gece (Violent Night) filmi konusu, oyuncuları, yorumları, vizyon tarihi, ne zaman vizyona girecek, ne zaman çıkacak, imdb, 2022, fragman, başrolü, yönetmeni, nerede çekildi, bütçe, izle gibi aramalarınız için yorumguncel.com’da kalın.

“Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları”, “Ölü Kar” ve “Yedinci Hayat” filmlerini yöneten Norveçli yönetmen Tommy Wirkola’nın yönetmenliğini üstlendiği 2022 yapımı sinema filmidir. Filmin senaryosu “Kirpi Sonik” animasyon filminin yazarları Pat Casey ve Josh Miller tarafından kaleme alındı. Filmde bir grup paralı asker, Noel akşamı zengin bir ailenin evine girip içerideki herkesi rehin alır ama Noel Baba’nın gelmesiyle başlarına beklemedikleri olaylar gelir. Aksiyon, gerilim ve komedi temalı filmin başrolünde “Stranger Things” dizisinde rol alan David Harbour yer alıyor.

Film toplam 1 saat 52 dakikadan oluşuyor. “John Wick” ve “Deadpool 2” filmlerinin yapımcısı 87North’un yapımcılığını üstlendiği film UPI Türkiye aracılığıyla 2 Aralık 2022’de vizyona girecek.

Vahşi Gece Filmi Konusu

Film, Noel akşamı bir grup paralı askerin, zengin bir ailenin evine girip insanları rehin almasıyla yaşananları konu alıyor. Aile, Noel akşamı evlerinde keyifli bir gece geçirmeyi planlar. Ancak bir grup paralı askerin evlerine girip herkesi rehin almasıyla, ailenin eğlenceli geçmesini planladıkları gece kabusa döner. Ancak askerlerin hesaba katmadığı şey, bir dövüşçü olan Noel Baba’nın da orada olacağıydı. Noel Baba, bu gece onlara neden bir aziz olmadığını gösterecektir.

Vahşi Gece Filmi Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosunda “Stranger Things” ve “Black Widow” yapımlarında rol alan David Harbour yer alıyor. Filmde ayrıca Emmy ödüllü John Leguizamo’nun yanı sıra Beverly D’Angelo, Cam Gigandet, Edi Patterson, Brendan Fletcher, Alex Hassell, Mike Dopud, Mitra Suri, Alexis Louder, Stephanie Sy, John B. Lowe, Alexander Elliot ve Leah Brady gibi isimlerde filmde rol alıyor.

Karakterleri

David Harbour – Santa Claus
Beverly D’Angelo – Gertrude Lightstone
John Leguizamo – Scrooge
Cam Gigandet – Morgan Lightstone
Edi Patterson – Alva Lightstone
Brendan Fletcher – Krampus
Alex Hassell – Jason Lightstone
Mike Dopud – Commander Thorp
Mitra Suri – Candy Cane
Alexis Louder – Linda
Stephanie Sy – Sugarplum
John B. Lowe – Pub Santa
Alexander Elliot – Bert
Leah Brady – Trudy Lightstone
Finn McCager Higgins – Jingle
DJ Brotherson – Mercenary

Film Fragmanı

Vahşi Gece Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Amerikan Noel kara komedi türünde yer alan film 2 Aralık 2022’de vizyona girecek.

https://yorumguncel.com/bugday-tanesi-film-2022-konusu-oyunculari-vizyon-tarihi/

Çakallarla Dans Film Konusu Oyuncuları Yorumları

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle