The Ingenious One Dizi | Konusu | Oyuncuları | Çin Dizileri

03.06.2023
The Ingenious One Dizi | Konusu | Oyuncuları | Çin Dizileri

The Ingenious One (云襄传) dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, mydramalist puanı, ekşi yorumları, fragmanı gibi aramalarınıza yorumguncel.com!

Film hakkında

1 Mayıs 2023 tarihinde yayınlanmaya başlayan 2023 yapımı Çin dizisidir. 36 bölümden oluşan dizi, drama ve romantik türünde yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Chen Xiao, Rachel Momo, Tang Xiao Tian, Xu Ling Yue, Liu Guan Lin, Peng Bo ve Du Jin Han gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Patrick Yau üstlenirken, senaryosunu Jiang Da Qiao ve Liang Zhen Hua kaleme aldı.

Tencent Video ve iQiyi tarafından yayınlanan dizi haftada y bölüm yayınlanıyor. Ayrıca The Gate of Renewal adı ile de biliniyor.

Yapım 21 Mayıs 2023’de yayınlanan bölümü ile yayın maratonunu tamamladı.

Dizinin bölümleri 45 dakikadan oluşuyor.

Dizinin Mydramalist‘te elde ettiği puan ise 8,1 oldu.

The Ingenious One konusu

Dizinin konusu, Yuntai’nin bir öğrencisi olan Yun Xiang, on beş yıllık uygulamadan sonra katledilen ailesinin intikamını almak için dünyaya geldi. Yun Xiang, herhangi bir dövüş sanatları becerisinden yoksun olmasına rağmen, onun hakkında inanılmaz bir zekaya sahip olmasına rağmen, seyahat ederken onun entrika ve gizem havasını paylaşan birkaç arkadaş edindi. Yun Xiang’ın ustası tarafından alınan bir yetim olan Shu Ya Nan, inanılmaz dövüş sanatı becerilerine sahipti ama aynı zamanda sakladığı birçok sırrı da vardı, Jin Biao, kendi adalet duygusuna sahip usta bir kılıç ustasıydı ve becerilerini saklayan Su Ming Yu ve seyahatleri nedeniyle, zayıflığının yanı sıra neredeyse her dövüş sanatı becerisini ve adını anlama konusunda esrarengiz bir yeteneğe sahipti.

The Ingenious One oyuncuları ve karakterleri (cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Chen Xiao, Rachel Momo, Tang Xiao Tian, Xu Ling Yue, Liu Guan Lin, Peng Bo ve Du Jin Han gibi isimler yer alıyor.

Chen Xiao – Yun Xiang / Luo Wen Jia
Rachel Momo – Shu Ya Nan
Tang Xiao Tian – Su Ming Yu
Xu Ling Yue – Ke Meng Lan
Liu Guan Lin – Jin Biao
Peng Bo – Mo Bu Fan
Du Jin Han – Kang Qiao
Guo Yi Lin – Tian Hu
Wang Jin Song – Qi Tian Feng
Huang Hai Bing – Qian Rong

Fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle