Genç futbolcunun havuzda boynu kırıldı hayatını kaybetti!

08.07.2025
Genç futbolcunun havuzda boynu kırıldı hayatını kaybetti!

Sakarya’nın Karasu ilçesinde havuza atlayan 23 yaşındaki Alihan Güldal, boynunun kırılması sonucu yaşamını yitirdi. Genç futbolcunun iki hafta önce nişanlandığı öğrenildi.

Olay, Karasu Yalı Mahallesi 267. Sokak’ta bulunan bir sitenin havuzunda saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Serinlemek için havuza atlayan Güldal, atlayışın ardından su yüzeyinde hareketsiz kaldı. Çevredekiler tarafından sudan çıkarılan genç için hemen sağlık ekiplerine haber verildi.

Yapılan ilk kontrollerde Güldal’ın boynunun kırıldığı tespit edildi. Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç, buradan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul’da yaşadığı belirtilen Alihan Güldal’ın, kısa süre önce nişanlandığı ve tatil için nişanlısının yazlığına geldiği öğrenildi. Aynı zamanda 1. Amatör Lig takımlarından Gümüşsuyu’nda futbol oynadığı bildirildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ChatGPT’ye sor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.