Galatasaray’da Osimhen’in sahalara döneceği maç belli oldu!

21.11.2025
Galatasaray’da Osimhen’in sahalara döneceği maç belli oldu!

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Victor Osimhen’in milli maçta yaşadığı sakatlık sonrası sarı-kırmızılı camiada endişe hâkim olurken, Nijeryalı oyuncuyla ilgili sevindiren bir gelişme yaşandı.

Milli arada Demokratik Kongo’ya karşı forma giyen Osimhen, karşılaşmada sol arka adalesinden sakatlanmıştı. İstanbul’a döndükten sonra MR’ı çekilen yıldız futbolcunun adalesinde orta düzeyde zorlanma ve kanama (strain) tespit edildiği ve tedavisine hızla başlandığı açıklandı.

İki Maçı Kaçıracak, Gözler Derbide

Tecrübeli santrforun, Süper Lig’de oynanacak Gençlerbirliği maçı ile Şampiyonlar Ligi’ndeki U.S. Gilloise karşılaşmasında forma giyemeyeceği kesinleşti.

Ancak teknik heyetin yoğun tedavi programı ve oyuncunun iyileşme sürecinin iyi ilerlemesi sayesinde Osimhen’in, zirve yarışını doğrudan etkileyecek olan 1 Aralık’taki Fenerbahçe derbisine yetişme ihtimali yüksek görülüyor.

Dünya Devleri Takipte

Öte yandan formuyla Avrupa devlerinin radarında bulunan Osimhen için yeni tekliflerin gelebileceği de kulüp çevrelerinde konuşuluyor.

(Milliyet)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.