16 yaşındaki ağabey, kız kardeşini rahatsız edenlere dehşeti yaşattı!
Kağıthane’de 15 yaşındaki kız çocuğunu rahatsız ettikleri öne sürülen iki kişi, kızın 16 yaşındaki ağabeyi tarafından bıçaklandı. Olay sonrası sokak karışırken yaralılardan biri ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
İstanbul Kağıthane’de 23 Kasım Pazar günü saat 13.45 sıralarında Hamidiye Mahallesi’nde yaşanan olayda, 15 yaşındaki E.N. isimli kız çocuğunun, 29 yaşındaki M.M.B. ve 18 yaşındaki K.A. tarafından rahatsız edildiği iddia edildi. Durumu ağabeyi M.C.N.’ye anlatan E.N., kısa süre sonra sokakta kardeşini rahatsız ettiği belirtilen iki kişiyle karşılaştı.
Tartışma kavgaya döndü, iki kişi bıçaklandı
16 yaşındaki ağabey M.C.N., şahıslarla tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen kavga sırasında bıçağını çıkaran M.C.N., M.M.B.’yi kolundan, K.A.’yı ise koltuk altından yaraladı. Olayın ardından sokak bir anda karıştı. Vatandaşlar tarafları ayırmaya çalışırken, bölgeye Kağıthane Devriye Ekipleri sevk edildi.
Yaralılara ambulansta saldırı girişimi
İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, hafif yaralı M.M.B. ile ağır yaralı K.A.’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Bu sırada E.N.’nin bir yakını ise ambulansta tedavi edilen yaralılara saldırmaya çalıştı. Çevredekiler tarafından güçlükle uzaklaştırılan kişi, olay anının cep telefonu kamerasına yansımasıyla tepki topladı.
Bir yaralı taburcu edildi, biri yoğun bakımda
Yaralılardan M.M.B., Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. K.A.’nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Ağabey adli kontrolle serbest bırakıldı
Olayda bıçağı kullanan M.C.N. polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.C.N., savcılık sorgusu sonrası ‘kasten yaralama’ suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.