27 Ocak’tan beri kayıptı: Cansız bedeni bulundu!
Sakarya’nın Ferizli ilçesinde 27 Ocak’tan bu yana kendisinden haber alınamayan 40 yaşındaki Murat Arslan, Adapazarı ilçesinde ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Edinilen bilgilere göre, Ferizli’de yaşayan Murat Arslan, 27 Ocak Salı günü evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Yakınlarının kayıp ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı.
Yaklaşık iki gündür süren arama çalışmalarının ardından, bugün saat 13.35 sıralarında Adapazarı’nın Taşkısığı mevkisinde bir kişinin hareketsiz yattığı yönünde ihbar alındı. Bölgeye sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.
Kimlik tespiti sonrası cansız bedenin kayıp olarak aranan Murat Arslan’a ait olduğu kesinleşti. Arslan’ın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi’ne kaldırıldı.
Olayın nasıl meydana geldiğinin aydınlatılması için soruşturma sürüyor.
