Kavşakta kamyon faciası.. 19 yaşındaki genç kız kamyonun altında kaldı!
Zonguldak’ın Devrek ilçesi İsmetpaşa Mahallesi, dün sabah saatlerinde feci bir trafik kazasına sahne oldu. Edinilen bilgilere göre; Yeni Terminal Kavşağı mevkiinde yolun karşısına geçmek isteyen 19 yaşındaki Aysu Öksüz, yaya geçidinin hemen birkaç metre uzağındayken Nevzat Y. (63) idaresindeki kamyonun altında kaldı.
Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı
Çevredeki vatandaşların durumu vakit kaybetmeden bildirmesi üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan genç kız, ambulansla Devrek Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı. Hastanede doktorların yoğun çabasına ve tüm müdahalelere rağmen Aysu Öksüz hayata tutunamadı.
Kaza Anı Kameralarda: Şoför Gözaltında
Yürekleri dağlayan kazanın görüntüleri ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde çarpma anı ve sonrasında yaşanan panik net bir şekilde görülüyor.
Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan kamyon şoförü Nevzat Y.’nin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
