TanıtımBayi

Damadın şüpheli hareketleri sonrası kayıp kadın ahırda ölü bulundu!

30.04.2026
Damadın şüpheli hareketleri sonrası kayıp kadın ahırda ölü bulundu!

Ardahan’da dün gece saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı. Merkeze bağlı Taşlıdere köyünde kendisinden haber alınamayan 60 yaşındaki bir kadının cansız bedeni, evinin ahırında bulundu. Olayın ardından kaçan damadı ise Erzurum’da kıskıvrak yakalandı.

Haberin detaylarını aşağıda daha düzenli bir şekilde bulabilirsiniz:

Olayın Gelişimi ve Acı Bulgu
Ardahan merkeze bağlı Taşlıdere köyünde yaşayan M.Ö. (60) isimli kadından bir süredir haber alamayan yakınları, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine köye sevk edilen jandarma ekipleri, çevrede geniş çaplı bir arama başlattı.

Acı Haber: Arama çalışmaları sonucunda M.Ö.’nün cansız bedeni, evine ait ahırda bulundu.

İlk Tespitler: Yapılan ilk incelemelerde kadının başından darbe aldığı tespit edildi.

Cinayet Şüphesi ve Soruşturma
Olayın bir cinayet olabileceği şüphesi üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) devreye girdi. Titizlikle yürütülen saha çalışmaları sonucunda, olayın şüphelisi olarak belirlenen kişinin köyden hızla uzaklaştığı tespit edildi.

Firari Damat Erzurum’da Yakalandı
Cinayet şüphelisi olarak aranan ve M.Ö.’nün damadı olduğu öğrenilen G.S. (43), kaçtığı Erzurum’da jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı.

Süreç Hakkında: Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasına devam ediyor. Şüphelinin sorgusu ve olayın kesin nedenine ilişkin tahkikat sürdürülmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.