TanıtımBayi

Anne ve babasını öldüren hukuk öğrencisi, parkta elleri kanlı halde bulundu!

16.05.2026
Anne ve babasını öldüren hukuk öğrencisi, parkta elleri kanlı halde bulundu!

Konya’nın Meram ilçesinde kan donduran bir aile katliamı meydana geldi. Devriye atan polis ekiplerinin parkta elleri kanlı halde bulduğu hukuk fakültesi öğrencisi Cihan Dinçer, tartıştığı anne ve babasını bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

Parktaki Kanlı Eller Cinayeti Ortaya Çıkardı

Olay, saat 13.00 sıralarında Meram ilçesinde yaşandı. Bölgede devriye görevi yürüten polis ekipleri, bir parkta elleri kan içinde oturan Cihan Dinçer’i fark etti. Durumundan şüphelenilen gencin yapılan ilk sorgusunda, anne ve babasını bıçakladığını itiraf etmesi üzerine polis ekipleri hemen harekete geçti.

Kilitli Kapıyı İtfaiye Açtı

Şüphelinin verdiği adrese giden emniyet güçleri, Benekli Sokak’taki iki katlı evin giriş katına ulaştı. Kapının açılmaması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiyenin yardımıyla içeri giren ekipler, evde korkunç manzara ile karşılaştı; Nazife ve Gökhan Dinçer çifti bıçaklanarak hayatını kaybetmiş halde bulundu.

Kurbanlar Veteriner Hekimdi: Hayatını kaybeden Nazife ve Gökhan Dinçer çiftinin, Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde veteriner hekim olarak görev yaptıkları öğrenildi.

Soruşturma Çok Yönlü Devam Ediyor

Hukuk fakültesi öğrencisi cinayet zanlısı Cihan Dinçer polis tarafından gözaltına alınırken, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından talihsiz çiftin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Konya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Emniyet güçlerinin olayla ilgili başlattığı geniş çaplı soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.