Kıskançlık cinayeti.. Bacanağını ve baldızını sokak ortasında öldürdü!
Bursa’nın Yıldırım ilçesi, gece yarısı kan donduran bir çifte cinayete sahne oldu. Market alışverişinden dönen Hidayet ve Yağmur Demirkıran çifti, evlerinin önünde pusuda bekleyen Niyazi K.’nin silahlı saldırısına uğradı. Başlarından vurulan talihsiz çift, olay yerinde hayatını kaybetti.
Evlerinin Önünde Pusu Kurdu Olay, Yıldırım ilçesine bağlı Beyazıt Mahallesi Kartal Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında önceden husumet bulunan Niyazi K., bacanağı Hidayet Demirkıran ve baldızı Yağmur Demirkıran’ın evinin önünde pusuya yattı. Çiftin marketten döndüğünü gören gözü dönmüş saldırgan, yanındaki tabancayla peş peşe ateş etmeye başladı. Kurşunların hedefi olan karı-koca, kanlar içinde yere yığıldı.
Olay Yerinde Hayatlarını Kaybettiler Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Hidayet ve Yağmur Demirkıran çiftinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Cinayetin Nedeni: “Kıskançlık” Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüpheli Niyazi K.’yi suç aletiyle birlikte kısa sürede kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki ilk ifadesinde cinayeti itiraf eden Niyazi K.’nin, kendi eşi ile bacanağı arasında ilişki olduğundan şüphelendiğini ve saldırıyı bu yüzden gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
