Bein Sports’un güzel sunucusu Çağıl Özge Özkul kimdir?

01.02.2020
Bein Sports’un güzel sunucusu Çağıl Özge Özkul kimdir?

Bein Sport’ta güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sunucu Çağıl Özge Özkul kimdir? Hayatı, biyografisi, kaç yaşında, evli mi? İnstagram hesabı gibi aramalarınıza yorumguncel.com’dan yanıt bulabilirsiniz.

Hayatı Biyografisi

Bein Sports’ta sunuculuğu ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Özkul, 1989 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Ankara Atılım Üniversitesi’nde İktisat bölümünde eğitimi tamamlayan sunucu, ilk tecrübesini GSTV’de yaşadı. GSTV’de bir süre çalışan ve tecrübe kazanan Özkul, Bein Sports’un Türkiye’de sektöre dahil olmasının ardından bir çok isim ile anlaşmaya varmıştı. O isimlerden biri de Özkul oldu.

Çağıl Özkul, 2012 yılında Miss Turkey 2012 güzellik yarışmasına katıldı. Düzenlenen yarışmada dikkatleri üzerine çeken güzel isim Miss Turkey 2012 yarışından 2. Oldu. Kariyeri bu yarışmadaki başarısının ardından artan Özkul, Bein Sports transferi ile kariyerinin zirve noktasına ulaştı. Bein Sports’ta sunduğu program ve haber bültenleri ile seyircinin en çok dikkatini çeken isimlerden biri olmaya devam ediyor.

Özel Hayatı

Çağıl Özge Özkul’un babası emekli memur, annesi ise Milli Eğitim Bakanlığı’nda görev yapıyor. Kendisinden 7 yaş büyük abisi bulunan Özkul’un güzellik yarışmasına katılma konusunda abisinden yoğun destek almış. Hobilerini de bir röportajında açıklayan Özge Özkul, voleybol oynamayı ve seyahat etmeye bayılıyor. Sinan Öztürk ile ilişkisi olan güzel sunucu, İzmir Urla’da Öztürk ile dünyaevine girdi. Özkul, İngilizce ve İspanyolcayı iyi konuşuyor.

Çağıl Özge Özkul’un instagram hesabı

@cagilozgeozkul

Çağıl Özge Özkul evli mi?

Sinan Öztürk ile evli

Çağıl Özge Özkul yaşı

31

Çağıl Özge Özkul nereli

Ankara

Çağıl Özge Özkul’un boyu

1.80

Kaley Cuoco Kimdir? Hayatı – Kariyeri – Yorum Güncel

YORUMLAR

canlı tv izle