Sahilde eşine acımasızca saldıran adamı çevredekiler darp etti!
Dominik Cumhuriyeti’nin dünyaca ünlü Saona Adası’nda yaşanan aile içi şiddet olayı, tatilciler arasında paniğe neden oldu. Eşine kalabalığın ortasında saldıran adam, çevrede bulunan vatandaşların müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Turistlerin yoğun olarak bulunduğu Saona Adası’nda yaşanan olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İddiaya göre bir adam, eşini sahilde başka bir erkekle konuşurken görünce kıskançlık krizine girdi ve öfkesine hakim olamadı.
Önce yanlış kadına tokat attı
Görgü tanıklarının ifadelerine göre saldırgan, kalabalığın arasına koşarak ilk anda eşini başka bir kadınla karıştırdı. Yanlışlıkla hedef aldığı kadına sert bir tokat atan adam, kadının yere düşmesinin ardından hata yaptığını fark etti.
Bunun üzerine gerçek eşinin bulunduğu noktaya yönelen saldırgan, deniz kenarında bulunan kadına yumruk ve darbelerle saldırmaya başladı.
Tatilciler müdahale etti
Kadının yardım çığlıklarını duyan çevredeki tatilciler hızla olaya müdahale etti. Bir grup saldırganı kadından uzaklaştırırken, kıyıya doğru ilerleyen adama beyzbol şapkası takan bir kişi yumruk attı.
Kısa sürede öfkeli kalabalığın da olaya dahil olmasıyla saldırgan deniz içinde darbedildi. Diğer tatilciler ise olayın daha fazla büyümemesi için tarafları ayırmaya çalıştı.
Soruşturma başlatıldı
Dominik Cumhuriyeti Turizm Polisi (Politur), olayın ardından resmi soruşturma başlatıldığını açıkladı. Yetkililer, sosyal medyada yayılan görüntülerin incelendiğini ve olay sırasında bölgede bulunan görgü tanıklarının ifadelerine başvurulacağını bildirdi.
Ayrıca olaya ilişkin bilgi sahibi olan kişilere polise başvurma çağrısı yapılırken, şu ana kadar herhangi bir gözaltı veya tutuklama işleminin gerçekleşmediği belirtildi.
Sosyal medyada milyonlarca kez izlenen görüntüler, çok sayıda kullanıcı tarafından tepkiyle karşılandı. Kullanıcılar, aile içi şiddet olaylarına karşı daha caydırıcı yaptırımlar uygulanması gerektiğini savundu.
