Riverdale Dizisi Konusu Oyuncuları| 1.Sezon İnceleme

22.04.2020
Riverdale Dizisi Konusu Oyuncuları| 1.Sezon İnceleme

2017 yılında yayın hayatına CW kanalında başlayan Riverdale dizisi konusu nedir? Oyuncuları, Archie, Betty, Cherly, Veronica, Jughead, kaç sezon, yorum, çalan şarkılar, izle, inceleme ve dahası için yorumguncel.com

Riverdale Dizisi

Riverdale dizisi 2017 yılında Archie Comics yapımcılığında Cw kanalında yayınlanmaya başladı. Dizinin yönetmen koltuğunda daga önceleri Big Love, Glee, Locking, Supergirl gibi dizilerin yönetmeni olan Roberto Aguirre-Sacasa yer alıyor. Archie Comics’in 1939 yılında çıkan aynı isimli çizgi romanından uyarlandı. Dizi gençlik draması türünde.

Riverdale Konusu

Riverdale dizisi, Riverdale isimli son derece ilginç olaylara yaşanan bir kasabada geçmektedir. Her şeyin sıradan gibi göründüğü kasaba ardında birçok gizem ve yalan barındırmaktadır. Kasabada yaşanan bir cinayet, kasabanın yıllardır sakladığı birçok yalanı ve ikiyüzlülükleri ortaya çıkaracaktır. Kasabanın en zengin ailesinin oğlu olan Jason Blossom’un kaybolması ile başlayan dizide Jason’un kasabadan kaçmak isterken öldürüldüğü anlaşılır. Ancak bu basit bir cinayet değildir. Kasaba bu ölümün ardından kısa sürede normal akışına geri dönecektir, ancak Archie, Betty, Veronica ve Jughead bu cinayeti araştırmaya devam eder ve kasabada yaşanan olayları aydınlatmaya başlar.

Riverdale Dizi 1.Sezon İnceleme (Yorum)

Riverdale dizisi yorum; bir grup gencin yaşanan olayların toplum tarafından gözardı edilmesini, halı altına süpürülmesine karşı çıkışını anlatıyor aslında. Tam bir gençlik draması örneği olan dizi çoğunlukla Riverdale lisesinde geçiyor. Dizinin konusu içinde aşk, yalan, ikiyüzlülükler ve tabi ki havalı ergenler konu alınıyor. Ancak elbette dizinin başrolleri Archie ve Betty bu tiplerden oldukça uzak. Kasaba dışından gelen Veronica ise zamanla daha iyi, daha anlayışlı ama bir o kadar da tuttuğunu koparan bir karakterdir. Zamanla Betty ile yakınlaşmasına şahit olacağımız ve belkide benim dizide en sevdiğim karakter olan Jughead bu grupta en çok olay ve talihsizlik yaşayan kişi haline geliyor. Dizinin en saçma ve sinirlerimi bozan karakteri ise Archie, Betty’nin ondan hoşlandığını biliyor ama ona hala yakın davranmaya devam ederek ümit verip sonra ben seni arkadaş olaak görüyorum diyor. Üstüne dizide önüne gelen her kızı ve hatta müzik öğretmenini dahi ayartıyor. Dizinin en masum en safı gibi görünmeye çalışan ama en anasının gözü olan karakteri sanırım o. Cherly yanında melek kalır zannımca. Dizinin içeriğinde birden fazla konu ve olay var, en öne çıkanı ise elbette olayların başlangıcı olan Jason’ın ölümü.

Verilmek istenen mesajı “Gençler, her ne olursa olsun haksız olanı görün, göz ardı etmeyin ve cesaretinizi asla kaybetmeyin” Bu bağlamda güzel bir dizi diyebiliriz, başlandığında bir şekilde merak duygusunu harekete geçirerek kendini izletiyor ama eğer benim gibi Archie karakterine tilt olursanız dizi pek kolay ilerlemiyor diyebilirim.

Riverdale Dizisi Kaç Bölüm? Kaç Sezon?

Dizinin hali hazırda 4 sezonu mevcut, ilk sezonu ise 13 bölümden oluşuyor.

Riverdale Dizisi Oyuncuları

Archie Andrews – K,J Apa

Veronica Lodge – Camila Mendes

Betty Cooper – Lili Reinhart

Jughead Jones – Cole Sprouse

Cherly Blossom – Madelaine Petsch

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle