Exxen nedir? Acun’un dijital platformu

Exxen nedir? Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu, ne zaman açılıyor, içeriğinde neler olacak? ne var? dizileri, programları, içerikleri, gibi aramalarınıza yorumguncel’den yanıt bulabilirsiniz.

24.09.2020
Exxen nedir? Acun’un dijital platformu

Exxen nedir? Acun’un yeni dijital platformu, Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu, ne zaman açılıyor, içeriğinde neler olacak? ne var? dizileri, programları, içerikleri, gibi aramalarınıza yorumguncel’den yanıt bulabilirsiniz.

Exxen nedir?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın Netflix’e rakip olacak bir yeni dijital platform kuracağı yönündeki iddialar gerçeğe döndü. Resmi twitter hesabından açıklama yapan Ilıcalı yeni dijital platformlarının adının Exxen olacağını açıkladı. Yaptığı paylaşımda Yeni dijital platformumuz EXXEN’de yakında beraberiz.. #Exxen’ ifadelerini kullandı.

Exxen Netflix’e rakip olacak mı?

Son yıllarda Dünya’da ve Türkiye’de televizyon yayınlarının alternatifi olarak yükselen ve her geçen gün büyüyen Dijital Platform sektörüne Blu tv ve Puhu tv’den sonra bir platform daha katılıyor. TV 8’in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yeni bir dijital platform kurma planının olduğu konuşuluyordu. Netflix’e rakip olacak bir platform şiarıyla çıkan proje hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Ilıcalı daha bu yaz Netflix’e Exatlon adlı yarışma programını hazırlamıştı.

Exxen ‘de ne tür içerikler olacak?

Acun Ilıcalı, Instagram ve Twitter hesaplarında yaptığı paylaşım ile hedeflediği dijitap platformunun adını ve logosunu paylaştı. Exxen’in içeriğinde ne tür içerikler olacağını henüz bilmiyoruz. Ancak Ilıcalı’nın konu ile ilgili yakın zamanda yaptığı açıklamada kısa süreli projelerin yer alacağını söylemişti.

Exxen ile ilgili yeni bilgiler geldikçe biz de aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle