Akü takviyesi sırasında facia: Genç öğretmen hayatını kaybetti!
Zonguldak’ta akü takviyesi yapılan hafif ticari aracın aniden hareket etmesi sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan 27 yaşındaki öğretmen Melike Arıkan, iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Kaza, 25 Şubat’ta İncivez Mahallesi’nde Aydoğmuş Sokak ile Hürriyet Caddesi’nin kesişiminde yaşandı. İddiaya göre, M.F.C.’ye ait hafif ticari araç, başka bir araca akü takviyesi yapıldığı sırada kontrolden çıkarak hareket etti. Araç önce bir çöp konteynerine çarptı, ardından yoldan geçen yayalara savruldu.
Kazada Melike Arıkan ile birlikte babası Mehmet Arıkan (60), Berna K. (19) ve takviye işlemine yardım eden Mehmet Özgür C. (45) yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları hastanelere kaldırdı.
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve kısa süre önce kente öğretmen olarak atandığı öğrenilen Melike Arıkan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Yığılca nüfusuna kayıtlı olan genç öğretmenin vefatı ailesi ve yakınlarını yasa boğarken, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
