Arabada cinsel ilişkinin sonu korkunç bitti.. Çift, 400 metrelik uçurumdan düşerek hayatını kaybetti!

09.08.2025
Arabada cinsel ilişkinin sonu korkunç bitti.. Çift, 400 metrelik uçurumdan düşerek hayatını kaybetti!

Brezilya’da bir partiden dönerken arabada cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen çift, yaklaşık 400 metrelik uçurumdan yuvarlanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Araçları da tamamen hurdaya dönerken, olay büyük şok yarattı.


Partiden Sonra Romantizm Trajediye Dönüştü

Olay, 3 Ağustos Pazar gecesi yaşandı. 42 yaşındaki Adriana Machado Ribeiro ve 26 yaşındaki Marcone da Silva Cardoso, Marcone’nin erkek kardeşi ve kız arkadaşıyla birlikte bir partide vakit geçirdi. Diğer çifti evlerine bıraktıktan sonra, Adriana ve Marcone, Brezilya’nın güneydoğusundaki Venda Nova do Imigrante’de bulunan bir yamaç paraşütü iniş rampasına gittiler. Burada arabada biraz romantizm yaşamak için durdular.


Uçurumdan Düşen Aracın Korkunç Sonu

Polis, aracın 4 Ağustos Pazartesi günü saat 01:00 civarında tragik bir şekilde uçurumdan aşağı yuvarlandığına inanıyor. Yaklaşık 100 metre düştükten sonra aracın motorunun yere çarptığı ve bu çarpmanın etkisiyle Adriana ve Marcone’nin araçtan fırlayarak muhtemelen bir kayaya çarptıkları belirtildi.

Çift, enkazın yakınlarında tamamen çıplak halde bulundu. Olayı araştıran polis memuru Alberto Roque Peres, şu ana kadar herhangi bir cinayet kanıtı olmadığını söyledi. Araştırmacılar, çiftin park halindeki araç içindeki hareketlerinin, aracın kaymasına ve uçurumdan aşağı yuvarlanmasına neden olduğundan şüpheleniyor.

Araç, ertesi sabah saat 7 civarında, araziyi temizleyen bir görevli tarafından özel bir mülkte bulundu. Bu trajik olay, güvenlik önlemlerinin ve dikkatli olmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.