TanıtımBayi

Çifte cinayet: Alacak-verecek tartışması kanlı bitti, katiller kardeş çıktı!

02.02.2026
Çifte cinayet: Alacak-verecek tartışması kanlı bitti, katiller kardeş çıktı!

Aydın’ın Didim ilçesinde Gül Seher Göksan ile Turan Emre Arıkan’ın silahla öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada olayın alacak-verecek meselesi nedeniyle yaşandığı belirlendi. Cinayetleri işlediklerini itiraf eden 74 ve 70 yaşındaki iki kardeş polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, dün sabah saatlerinde Didim’in Hisar Mahallesi’nde meydana geldi. Sokak ortasında biri kadın iki kişinin kanlar içinde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, silahla vuruldukları tespit edilen Gül Seher Göksan (44) ile Turan Emre Arıkan’ın (23) hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yerinden birkaç kilometre uzaklıkta terk edilmiş bir otomobil buldu. Araçta yapılan incelemede boş kovanlar ve kan izlerine rastlandı. Yapılan tespitlerde Göksan ve Arıkan’ın otomobil içerisinde vurulduğu, ardından cesetlerinin yol kenarına bırakıldığı belirlendi. Sağlık ekiplerinin incelemesinde Göksan’ın vücudunda 5, Arıkan’ın vücudunda ise 4 kurşun izi olduğu tespit edildi.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, olayla bağlantılı iki şüpheliyi belirledi. Hisar Mahallesi’nde düzenlenen operasyonda H.O. (74) ile kardeşi İ.O. (70), olayda kullanıldığı değerlendirilen silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin ilk ifadelerinde, Göksan ve Arıkan ile aralarında alacak-verecek nedeniyle tartışma yaşandığını ve olayın bu sırada gerçekleştiğini söyledikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.