TanıtımBayi

Doktor dehşeti.. Önce eşini, sonra kendini ağır yaraladı!

02.02.2026
Doktor dehşeti.. Önce eşini, sonra kendini ağır yaraladı!

Çanakkale’nin merkeze bağlı Kepez beldesinde meydana gelen olayda, bir kadın doktor eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Saldırgan, olayın ardından aynı bıçakla kendisini de yaraladı.

Olay, Kepez beldesi Hamidiye Mahallesi’nde bulunan 960 TOKİ Konutları’nda yaşandı. Edinilen bilgilere göre, iş yeri hekimi olduğu öğrenilen D.Ü. ile eşi E.Ü. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine D.Ü., eşini bıçakla ağır yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan E.Ü., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırının ardından aynı bıçakla kendisini de ağır yaralayan D.Ü. ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.