Miras kavgası kanlı bitti: Baba iki oğlunu vurdu, Bir ölü bir yaralı

Adana’nın Seyhan ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Miras anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı iki oğlunu av tüfeğiyle vuran baba, bir oğlunun ölümüne diğerinin ise ağır yaralanmasına neden oldu.
Olay, 24 Temmuz akşamı Gölbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, 69 yaşındaki baba E.K., oğulları Nihat K. (42) ve Mesut K. (34) ile miras konusunda tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Kavga sırasında baba E.K., elindeki av tüfeğiyle oğullarına defalarca ateş etti. Nihat K. ve Mesut K. kanlar içinde yere yığılırken, baba olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine bölgeye hızla sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Nihat K.’nin hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralanan Mesut K.’yi hastaneye kaldırdı.
Adana İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, olayın ardından kısa sürede baba E.K.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.