TanıtımBayi

Otomobilde tek kurşunla öldürülmüş halde bulundu.. Cinayet arkasında çıkan gerçek şok etti!

15.01.2026
Otomobilde tek kurşunla öldürülmüş halde bulundu.. Cinayet arkasında çıkan gerçek şok etti!

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde bir otomobilde başından tek kurşunla vurulmuş halde ölü bulunan kişinin, yaklaşık bir ay önce cezaevinden çıkan arkadaşı tarafından çıkan tartışma sonucu öldürüldüğü belirlendi. Cinayetin, yurt dışına kaçış planı sırasında işlendiği ortaya çıktı.

Olay, 14 Ocak 2026’da Arnavutköy Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi. Bir araçta hareketsiz yatan kişinin olduğu yönündeki ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, araçta bulunan kişinin Özgür Yurdakul (49) olduğu ve başından tek kurşunla vurularak hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cinayet Şüphelisi Yakın Arkadaşı Çıktı

Polis ekiplerinin yürüttüğü soruşturmada cinayetin şüphelisinin Emrah A. (39) olduğu belirlendi. Hakkında 39 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve çok sayıda suç kaydı bulunan Emrah A.’nın, yaklaşık bir ay önce cezaevinden çıktığı, başka dosyalardan yeniden ceza alacağını anlayınca yurt dışına kaçmak için plan yaptığı öğrenildi.

Edirne Yolunda Tartışma, Arnavutköy’de Kanlı Son

Soruşturma kapsamında elde edilen bilgilere göre Emrah A., çocukluk arkadaşı M.T. ile irtibata geçti. M.T.’nin, yanında çalışan Özgür Yurdakul ile oğlu B.T.’yi (18) Emrah A.’nın yanına gönderdiği belirlendi. Şüphelinin, Yurdakul aracılığıyla yurt dışına kaçmayı planladığı ve bu amaçla Edirne istikametine doğru yola çıktıkları tespit edildi.

Yolculuk sırasında çıkan tartışmada Emrah A.’nın, Özgür Yurdakul’u tabancayla başından vurarak öldürdüğü, ardından Arnavutköy’e geri dönerek cesedin bulunduğu otomobili bir sokakta park ettiği belirlendi.

Polisten Kaçtı, Yaya Halde Yakalandı

Cinayetin ardından başlatılan çalışmalarda, Emrah A.’nın kullandığı 34 GZG 097 plakalı otomobil Sazlıbosna Mahallesi’nde tespit edildi. Polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayan şüpheli, ekip araçlarına çarparak kaçmaya çalıştı. Kısa süreli kovalamacanın ardından Emrah A., Arnavutköy’de bir sokakta yaya halde yakalandı.

Şüphelinin üzerinde yapılan aramada bir adet tabanca, şarjör ve fişek ele geçirildi. Olayla bağlantılı olarak B.T. ve M.T. de gözaltına alındı. Şüphelilerin, 15 Ocak 2026 tarihinde Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edileceği öğrenildi.

Olay Yeri İnceleme Kameralara Yansıdı

Cinayetin işlendiği değerlendirilen otomobilin çekiciyle kaldırıldığı, olay yeri inceleme ekiplerinin sokakta yaptığı çalışmalar ise hem güvenlik kameralarına hem de vatandaşların cep telefonu görüntülerine yansıdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.