Uyuşturucu alarmı: Gençler sokak ortasında baygın bulundu, mahalleli endişeli

05.07.2025
Uyuşturucu alarmı: Gençler sokak ortasında baygın bulundu, mahalleli endişeli

Batman’ın Seyitler Mahallesi’nde, uyuşturucu madde etkisinde olduğu öne sürülen gençler sokak ortasında baygın halde bulundu. Zübeyde Hanım Caddesi’nde meydana gelen olayda, bazı gençlerin motosiklet üzerinde hareketsiz şekilde durduğu, bazılarının ise kaldırım kenarında bilinci kapalı olarak yattığı görüldü.

Görgü tanıklarına göre, gençlerden biri motosiklet üzerinde hayali hareketler yaparken, bir genç kızın da yol kenarında tamamen kendini kaybettiği anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Uyuşturucu madde etkisinde oldukları tahmin edilen gençlerin görüntüleri, mahalle sakinlerinde büyük tedirginlik yarattı.

Mahalleli Tepkili: “Çocuklarımızı Sokağa Çıkaramıyoruz”

Seyitler Mahallesi sakinleri, bölgede uyuşturucu kullanımının son zamanlarda arttığını belirterek yetkililere çağrıda bulundu. Özellikle Zübeyde Hanım Caddesi’nde benzer olayların sık sık yaşandığını ifade eden vatandaşlar, çocuklarının güvenliği konusunda endişeli olduklarını söyledi.

“Artık çocuklarımızı sokağa çıkaramaz hale geldik,” diyen mahalleli, polis denetimlerinin artırılmasını ve uyuşturucuyla mücadelede daha kararlı ve sürdürülebilir adımlar atılmasını talep etti.

Olayla ilgili yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

ChatGPT’ye sor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.