TanıtımBayi

1 Mayıs’ta acı olay.. İşçiler kamyonetin altında can verdi!

01.05.2026
1 Mayıs’ta acı olay.. İşçiler kamyonetin altında can verdi!

Ankara’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde meydana gelen kazada iki işçi yaşamını yitirdi. Olay, Çankaya ilçesi Şemsettin Günaltay Caddesi’nde gerçekleşti.

İddiaya göre, yokuşta park halinde bulunan bir kamyonet henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak geri kaymaya başladı. Bu sırada bölgede çalışan taşeron firma işçileri Kadir Ortataş ve Bayram Demirhan, savrulan aracın altında kaldı. Metrelerce sürüklenen iki işçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri yapılan incelemelerin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

1 Mayıs’ta çalışırken yaşamını yitiren işçilerin yakınları ve mesai arkadaşları olay yerinde büyük üzüntü yaşadı.

Kazaya tanıklık eden bir ASKİ çalışanı ise yaşananları şöyle anlattı: Kamyonun yokuşta durdurulduğunu ve arkasına taş konulduğunu belirten çalışan, uyarılara rağmen taşların kaldırıldığını, ardından aracın hızla geri gelerek işçilere çarptığını ifade etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.