2021 En iyi Netflix filmleri Listesi.. Netflix’te ne izlemeli?

11.10.2021
2021 En iyi Netflix filmleri Listesi.. Netflix’te ne izlemeli?

2021 En iyi Netflix filmleri, 2021 en iyi filmler netflix, 2021 Netflix’te ne izlemeli, en iyi netflix filmleri 2021, Netflix film önerileri 2021, mutlaka izlemeniz gereken netflix filmleri 2021, Netflix yeni filmler 2021, Netflix film önerileri 2021 bilim kurgu gibi aramalarınıza YOGÜ Listeler’den yanıt bulabilirsiniz.

2021 En iyi Netflix filmleri Listesi

Netflix her geçen yıl yayınlandığı film ve dizi sayısını artırıyor. Biz Netflix abonelerine de en iyilerini izlemek düşüyor. Biz de ne izleyeceğiz diye karar veremeyenler için YOGÜ Listelere göre 2021 yılında Netflix orijinali olan en iyi filmlerin bir listesini yaptık.

İşte 2021 en iyi Netflix filmleri

The Woman in the Window (Penceredeki Kadın)

Anna Fox (Amy Adams) sadece dünyayı penceresinin ardından izlerken kendini güvende hissetmektedir. Ancak Russell ailesinin sokağın karşısına taşınmasının ardından inanılmaz bir olaya tanık olmasıyla işler değişir. Acaba o gece aslında neler yaşandı? New York’ta yalnız yaşayan agorafobik bir kadın, rahatsız edici bir şiddet olayına tanık olmak için yeni komşuları hakkında casusluk yapmaya başlar. Agorafobisi nedeniyle evden dışarı çıkamayan bir psikolog, sokağın karşısındaki yeni komşularını gözetlemeye başlar. Ama acımasız bir suça tanık olacağını bilmemektedir.

Sweet Girl

Yıkılmış bir adam, eşinin ölümünden sorumlu olan insanları adalet önüne çıkarmaya yemin eder, ancak bu süreçte ailesinden geriye kalan son kişi olan kızını da korumak zorundadır. Karısını öldürenlerden intikamını almaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Karısının ölümünün ardından kızı ile baş başa kalan adam, bir yandan kızını korumaya çalışırken, bir yandan da karısının ölümünden sorumlu olan insanlara karşı adaleti yerine getirmeye çalışır.

Kazı (The Dig)

  1. Dünya Savaşı’nın hemen öncesinde Britanyalı bir dul, kendi kendini yetiştirmiş bir arkeologdan arazisindeki höyükleri kazmasını isteyince şaşırtıcı bir keşfe yol açar. Zengin bir dul olan Edith Pretty, İkinci Dünya savaşının yaklaştığı dönemde, arazinin içinde yer alan mezar höyüklerinde kazı yapılmasını ister. Pretty bunun için Basil Brown adında bir arkeologla anlaşır. Çok geçmeden kazı sırasında insanlık tarihini etkileyecek bir keşif yaparlar. Geçmişe dair yaptıkları bu keşifte elde ettikleri bulgular, geleceği muallakta olan Britanya’da büyük ses getirir.

Space Sweepers

2092’de uzay çöplerinin ve gerçekleşmesi zor hayallerin peşine düşen sıra dışı bir grup, masum bir insansıyı takas etmeye çalışırken korkunç sırları açığa çıkarır.

Tae Ho (Song Joong Ki) para için her türlü işi yapmasına rağmen maddi durumu kötü olan bir pilottur. Bir gün Sun Jang (Kim Tae Ri) tarafından yönetilen bir uzay gemisinin pilotu olarak çalışmaya başlar.

Kaçak Yolcu

Mars’a doğru yol alan üç kişilik ekip, kaçak bir yolcunun gemideki herkesin hayatını riske atmasıyla son derece zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Mars’a giden bir uzay gemisinin mürettebatı (bir Mars bisikletçi yörüngesinde) kalkıştan kısa bir süre sonra kazayla kaçak bir yolcu keşfeder. Geri dönmek için çok uzak ve kaynaklar hızla azalan geminin tıbbi araştırmacısı, halihazırda korkunç bir sonuç lehine karar vermiş olan grup fikir birliğine karşı tek muhalif ses olarak ortaya çıkıyor.

Army of the Dead

Las Vegas’ı harabeye çeviren ve dünyanın geri kalanından duvarlarla ayıran bir zombi salgınının ardından yaşananları anlatıyor. Doğup büyüdüğü Las Vegas’tan ayrılmak zorunda kalmış eski bir zombi savaşı kahramanı olan ve artık evi olarak gördüğü bir kasabanın dışındaki hamburgercide çalışan Scott Ward (Dave Bautista), kumarhane patronu Bly Tanaka’dan (Hiroyuki Sanada) inanılmaz bir teklif alır: Şehir 32 saat içinde hükûmet tarafından nükleer silahlarla yok edilmeden önce zombi istilası altındaki karantina bölgesine girip, yer altındaki bir kasada duran 200 milyon doları ele geçirecektir. Kaybedecek pek bir şeyi kalmayan Ward bu zor görevi kabul eder ve soygun için ayak takımından oluşan uzman bir ekip kurar. Zaman giderek daralırken, açılması imkânsız denilen bir kasa söz konusuyken ve hem daha akıllı hem de daha hızlı olan Alfa zombiler sürüsü giderek yaklaşırken, şimdiye kadar teşebbüs edilen bu en büyük soygunda tek bir şey kesindir: Hayatta kalmayı başaranlar her şeyi alacaktır.

Sen hiç ateş böceği gördün mü?

Filmin konusu, ailesiyle birlikte yaşadığı çevreye uyum sağlamak için çabalayan, üstün zekalı bir çocuk olarak dünyaya gelen Gülseren’in hayatına odaklanıyor. Gülseren’in hayatı, acısıyla tatlısıyla Türkiye’nin yıllar içinde geçirdiği değişimin aynası. Onu başkalarından ayıransa sivri dili, zekâsı ve ateş böceklerine sevdası. 1948 yılında İstanbul’da doğan Gülseren, dört rakamlı sayıları aklından çarpabilen[18] üstün zekalı bir kadındır. Oyun 50 yıllık bir dönemde, arka planda Türkiye’nin panoroması eşliğinde Gülseren’in hayatından kesitler sunmaktadır.

I Care a Lot

Son derece başarılı bir yasal vasi olan Marla Grayson’a (Rosamund Pike) odaklanıyor. Marla’nın kanunları kendi yararına, müvekkillerinin ise zararına kullanmakta üstüne yoktur. Fakat bir gün kendisi için mükemmel bir müvekkil seçtiğini düşündüğü anda hiç olmadığı kadar yanılır. Çok geçmeden dış görünüşün ne kadar yanıltıcı olabileceğini öğrenir.

Azizler

Filmin konusu, Gençlik yıllarının artık sonuna gelen Aziz, hayatından hiç memnun değildir. Yıllardır sevmediği bir işte çalışmaktadır ve gençliğinde kendisi için kurduğu mesleki hayallerden oldukça uzaktır. Sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder.Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Sonunda, en çaresiz anında, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar, ancak Aziz’in tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar, Aziz’in hayatını büsbütün değiştirecektir.

Sınır Yok

Madrid’in bir banliyösünde yaşayan teknisyen Ángel, Estrella’ya âşık olmasının ardından soygunculuğa başlar ve kararlı bir dedektifin hedefi hâline gelir.

Angel’in hayatı, bir gece kulübünde Estrella adında bir kadın ile tanışması ile bambaşka bir hal alır. Kulüpte, Estrella’nın sevgilisi Poli ile kavga etmesinin ardından Poli genç adamın belaya girme ve daha önemlisi beladan kurtulma yeteneğine sahip olduğunu fark eder. Bunun nedenle onu Madrid polisinin peşinde olduğu büyük bir soyguncu ekibine katılmaya teşvik eder. Kendisini bir anda bambaşka bir dünyanın içinde bulan Angel, soygunlar, kara para, yolsuzluk gibi suç piramidini hızla tırmanmaya başlar. Ancak peşinde düşen dedektif Duque’den kaçmak pek de kolay olmaz.

Donma Noktası

Görevli olduğu mahkûm nakil aracı saldırıya uğrayan polis memuru, dondurucu soğukla baş etmeye çalışırken içerideki ve dışarıdakilerle de ölüm kalım savaşı vermelidir. Yalnız yolda, Hapishane nakliyesi acımasızca saldırıya uğradı. Dolandırıcılar onu bitirmenin bir yolunu ararken, araba kullanan polis memuru Martin hayatta kalır ve konumunu güçlendirir. Kış. Gece kapalı. Sıfırın altında. Issız bir yolda, bir mahkum nakil aracı vahşice soyulur. Arabayı kullanan polis Martin, hayatta kalmayı ve kabinin içinde barikat kurmayı başarır. İçeride mahkumlar onu bitirip kaçmanın bir yolunu ararlar. Dışarıda biri gizleniyor. Mahkumlardan birini istiyor ve kendisine teslim edilene kadar durmayacak.

Beyaz Kaplan

Zengin bir Hint ailenin hırslı şoförü fakirlikten kurtulup girişimci olmak için aklını ve kurnazlığını kullanır. Çok satan bir romandan uyarlandı. Akıllı ve hırslı bir genç olan Balram Halwai, fakir bir köylüdür. Amerika’dan yeni dönen Ashok ve Pinky’nin şoförü olan Balram, işini en iyi şekilde yapmaya çalışır. Toplum Balram’ı hizmet etmek için eğitmiştir ve bu yüzden de zengin patronlarının vazgeçilmezi haline gelir. Patronu sayesinde bilmediği bir dünya ile tanışan Balram, bu dünyaya asla erişemeyeceğini düşünür. Bu adaletsiz sisteme isyan eden Balram, zengin olmak için bambaşka bir yol dener.

Tehlikeli Nokta

Filmin konusu, İlk çocuklarını bekleyen ve evliliklerine heyecan katmak isteyen genç bir çift, kayak gezisine çıkar. Ama kendilerini aniden acımasız katillerin hedefinde bulurlar. Nadja hamile kalınca, bir yürüyüş gezisi için İsveç’in kuzeyine seyahat ederek ilişkilerini yeniden canlandırmaya çalışırlar, ancak romantik gezileri çok geçmeden bir kabusa dönüşür. Nadja ve David’in çadırında kırmızı bir lazer noktası göründüğünde, bir zamanlar romantik olan yolculuk artık hayatları için bir savaşa dönüşür. Bu sadist av sırasında, çiftin geçmişi onları rahatsız etmek için geri gelmektedir.

Kara Ada

Görünürde huzurlu olan bir adanın karanlık sırları, adaya yeni gelen gizemli bir öğretmenle yakınlaşan yetim bir öğrenciyi pençesine almak üzeredir.

Görünüşte barışçıl bir adanın karanlık sırları, gizemli yeni bir öğretmene yaklaştığında yetim bir öğrenciyi yutmakla tehdit ediyor.

Emekli Ajan

Filmin konusu, Eski bir gizli servis ajanı, yıllarca oğludan bihaber yaşar. Ancak bir gün bir bürokrat tarafından yapılan bir hata sonucu oğlunun silah ve uyuşturucu kaçakçılığı yapmakla suçlanığını öğrenir. Bu durum üzerine eski ajan, oğlunu kurtarmak için Fransa’ya dönmek zorunda kalır. Paralı askerlik yapan eski bir gizli servis ajanı hiç tanışmadığı oğlunu kurtarmak için kolları sıvar. Ne var ki baba olmayı öğrenmek bugüne kadarki en zorlu görevidir.

Trendeki Kız

Gerilim ve gizem türü film işsizlik çeken, alkol problemleri olan ve günlerini tren yolculukları yapıp sorunsuz ve muhteşem çiftleri gözlemleyerek geçiren bir kadına odaklanıyor. Genç kadın mükemmel olduğunu düşündüğü bir çifti izlerken mükemmel çiftteki kadının cinayete kurban gitmesiyle sarsılıyor. Cinayetin gizemini çözmeye çalışan kadın cevapsız sorular içinde bir cevap arıyor.

Malcolm & Marie

Filmin konusu, , bir film galasından dönen film yapımcısı Malcolm ve kız arkadaşı Marie’yi takip ediyor. Galadan eve döndükten sonra Malcolm’un ve Marie arasında beklenmedik bir tartışma yaşanır. Geçmiş ilişkileri hakkında yaptıkları bu tartışma farklı boyutlara ulaşınca çift aşklarının gücünü sınamaya başlar. Bir film yapımcısı (Washington), bir kutlama filmi galasının ardından kız arkadaşı (Zendaya) ile yakın zamanda kritik ve finansal başarı elde edeceğinden emin olmayı beklerken eve döner. İlişkileriyle ilgili ifşalar su yüzüne çıkmaya başladığında, aşklarının gücünü sınarken, akşam birden bire dönüşür.

Nöbetçi

Filmin konusu, Ateş hattındaki travmatik bir görevin ardından eve gönderilen iyi eğitimli bir Fransız asker, kız kardeşine saldıran adamı yakalamak için ölümcül yeteneklerini kullanır.

Otuz üç yaşındaki Klara, Fransız ordusunda tercüman olarak çalışır. Suriye’de savaşın dehşetine şahit olduktan sonra Sentinel Operasyonu kapsamında Nice’e gönderilir. Klara, burada annesi ve kız kardeşi Tania ile birlikte kendilerine yeni bir hayat inşa etmeye çalışır. Ancak gece kulübüne giden kardeşi Tania, tecavüze uğramış ve feci şekilde dövülmüş halde bulunur. Klara, saldırganları bulmak ve kız kardeşinin intikamını almak için acımasız bir ava çıkar.

Suçlu (The Guilty)

Filmin konusu, Polis memuru olan Joe Bayler’ın rütbesi düşürülerek, acil durumlar için gelen telefonlara bakmakla görevlendirilir. Joe, bir gün bir gün kaçırıldığını söyleyen bir kadından telefon alır. Aldığı çağrıdan sonra Joe, kendisini büyük bir kaosun ortasında bulur.

911 operatörü olarak görevlendirilen sorunlu bir dedektif, çağrı merkezini arayan endişeli bir kadını kurtarmaya çalışırken bir yandan da kendi vicdanıyla baş başa kalır.

Her Şey yok olur

Filmin konusu, Genç bir kadın, Manhattan’dan ayrılıp küçük bir kasabada yaşamaya başlamalarının ardından hem eşinin hem de yeni evlerinin uğursuz sırlar gizlediğini keşfeder. Manhattanlı bir sanatçı, genç ailesini Hudson Vadisi’ndeki tarihi bir mezraya taşır. Yeni bir hayata alışırken, evliliğinin uğursuz bir karanlıkta olduğundan şüphelenmeye başlar ve yeni evinin tarihine rakip olur. Manhattanlı bir çift Hudson Vadisi’ndeki küçük, tarihî bir kasabaya taşınır. Ancak çiftin evlilikleriyle ilgili keşfettiği gerçek, yeni evlerinin tarihinden bile daha karanlıktır. Elizabeth Brundage’ın büyük ilgi gören romanından uyarlandı.

İşte 2021 en iyi Netflix filmleri (bonus 1)

Oksijen

Kriyojenik bir odada uyanan ve oraya nasıl geldiğini hatırlamayan bir kadın, havası bitmeden önce bir çıkış yolu bulmalıdır.

O2, genç bir kadın uyandığında kendisini dondurucu soğukluktaki bir odada bulur. Oraya nasıl gittiğinden haberi yoktur. Yaşananlara anlam vermeye çalışan kadın hayatta kalabilmek için odadan çıkmanın yolunu bulmalıdır.

İşte 2021 en iyi Netflix filmleri (bonus 2)

Komiser Grom Veba Doktoru

Filmin konusu, Seri cinayetleriyle bir şehri kaosa sürükleyen maskeli bir infazcıyı yalnızca kural tanımayan bir dedektif ile onun çaylak ortağı durdurabilir. St. Petersburg’da çekilen bu aksiyon macera filmi, Major Grom: Plague Doctor adlı çizgi roman serisinden uyarlandı. Polis Binbaşı Igor Grom, St. Petersburg’da her türden suçlulara karşı nüfuz edici karakteri ve uzlaşmaz tutumuyla tanınır. Ancak Veba Doktoru’nun maskesindeki bir kişinin ortaya çıkmasıyla her şey çarpıcı biçimde değişir. Şehrinin “kanunsuzluk vebasıyla hasta olduğunu” ilan ettikten sonra, bir zamanlar para ve toplumdaki yüksek statü sayesinde cezadan kaçan insanları öldürerek “tedaviye” başlar. Toplum tedirgin. Polisler güçsüz. Igor ilk kez, sonucu tüm şehrin kaderini belirleyebilecek soruşturmada zorluklarla karşı karşıya.

YORUMLAR

canlı tv izle