2021 Yılının En Çok İzlenen 10 Korku ve Gerilim Filmi

05.06.2021
2021 Yılının En Çok İzlenen 10 Korku ve Gerilim Filmi

Her filmin hitap ettiği kitle farklıdır. 2021 yılının en çok izlenen macera filmleri arasında 10 korku ve gerilim filmi ise film izlerken en çok korku ve gerilim türünü tercih edenlerin en beğendiği filmlerdir. Bu filmler, aynı zamanda boş zamanlarınızın heyecan, merak birazda korkuyla geçmesini sağlayacak başarılı yapımlardır.

Korku Seansı 3: Katil Şeytan

Paranormal olayların çözümlenmesi için çalışan çiftin yaşadıklarına odaklanan Korku Seansı 3 izle, Conjuring serisinin devamı niteliğinde çekilmiş olan bir filmdir. Çiftin araştırdığı konularla devam filmin olay kurgusunda çiftin paranormal olayları arasında son olay dikkat çeker. Çünkü üstlendikleri bu olay diğer olaylardan farklıdır. Bu sefer Şeytani bir varlık tarafından zapt edilen cinayet zanlısının yardım istemesiyle daha da karmaşık ve tüyler ürperten bir hal alır.

The Platform

Son yılların en çok izlenen filmler arasında yer alan The Platform, her katta bulunan hücreler ve bu hücrelerde bulunan ikişer mahkum odaklı bir olay örgüsüne sahiptir. Dikey bir hapishanede geçen filmde hapishanenin en üstünden yiyecekler gönderilir ve bu sırada mahkumlar yiyecekleri elde etmek için adeta birbirleri ile yarış eder. Bu yarışlar sırasında aradan bir kahraman çıkar ve bu sistemi yok etmek için hiç akla gelmeyecek şekillde bir mücadeleye girişir.

Sessiz Bir Yer 2

2018 yapımı olan film, Sessiz Bir Yer filminin devamını getiren bir filmdir. İlk filmde güvenli bir yaşam sürebilmek için seslerinden fedakarlık eden bir ailenin yaşadığı korku dolu olaylar serinin ikinci filminde de devam etmiştir. Filmin birinci ve ikinci sersi mutlaka sinema izlekeyfi ile izlenmesi gereken filmlerden birisidir.

13. Cuma

Seneler öncesinde kamp alanında esrarengiz cinayetler işlenmiştir. Sonrasında kamplar kapanmış olsa da girişimci bir kişi kamp alanını tekrar açar ve burayı eski haline döndürebileceğine inanır. Başlarda her şey çok güzel gibi görünse de bir gün kamp alanında çıkan fırtına sonrasında kamp alanında esrarengiz cinayetler meydana gelmeye başlar.

Aynalar

Film severlerin tek başına izlemeye cesaret edemeyeceği derecede korkuyu iliklerinize kadar hissettiren bir korku filmidir. Emekli polis memuru önceden yangın çıkan ve yangından sadece aynaların kurtulduğu bir markette çalışmaya başlar. Tuhaflık odur ki; aynalar onunla konuşmaya çalışır ve olaylar bu noktada karışmaya başlar.

Paranormal Activity

İnsanların bilinçaltındaki korkularını bile gün yüzüne çıkaran son derece başarılı ve en beğenilen aksiyon filmleri arasında yer alır. Genç bir kızın çocukluktan beri kendisini uhrevi bir yaratığın takip ettiğini söylemesi ile korku dolu anlar yaşanmaya başlanır.

30 Gün Gece

Korku filmi öneri listelerinin başını çeken bir film olan 30 Gün Gece, Kuzey Kutup Dairesinde yaşayan insanların 30 gün gece yaşandığı zaman Güney Kutup Dairesine yolculuğunu ve bu süreçte cereyan eden konuları ele alır.

The Witch

İlk uzun metrajlı film olarak izleyiciyle buluşan The Witch filmi, yönetmenine ödül kazandırmış ve izleyiciler tarafından oldukça beğenilerek gişe rekorları kırmış olan korku filmleri arasındadır.

Dünyalar Savaşı Zombi

Zombi filmlerine ayrı bir bakış açısı kazandıran Dünyalar Savaşı Zombi, yoğun trafikte meydana gelen kaos ortamında insanlığı sarmaya başlayan virüsle tüm insanlar edata çevrelenir. Lane ise bu kaos ortamında virüsle karşı karşıya kalmışken sadece ailesini korumak için mücadele verir.

Gece Yarısı Sokakta Bir Kız

Bir ABD yapımı olan Gece Yarısı Sokakta Bir Kız filmi, tüm dünyadan soyutlanmış ve suçlarla bezenmiş bir kasabada çekilmiştir. Şehirde gece olduğunda ve her yer karardığında tüm kirli işler gün yüzüne çıkarken aynı zamanda sadece geceleri ortaya çıkan başka karakter; kadın vampir kendisini göstermeye başlar. Bu vampirin tek amacı ise kasabayı tüm lanetlerden temizlemektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle