2022 Yılının En İyi Film Önerileri

22.01.2022
2022 Yılının En İyi Film Önerileri

2022 Yılının En İyi Film Önerileri | 2022 yılının ilk günlerinin de sinema takipçilerinin Vizyondaki Filmler hakkında merak ettikleri

2022 yılının ilk günlerini yaşadığımız şu günlerde sinema takipçilerinin merakla beklediği yapımlar içerisinde 2022 yılının en iyi filmlerini sizler için derledik. Pandeminin etkisinin tüm sektörlerde hissedildiği bir dönemde sinema sektöründe de gerek filmlerin çekimi gerekse vizyona giriş tarihlerinde büyük değişiklikler ve ertelemeler yaşanmakta. Ancak dinamik bir sektör olan film sektöründe 2022 yılı içinde birbirinden önemli filmler Vizyondaki Filmler arasında yerini alıyor.

Vizyona girecek filmler arasında oldukça iddialı yapımların bulunduğunu görmekteyiz. Bu filmlerin bir kısmı serilerinin devamı niteliğinde. Büyük bütçeli filmlerin yanı sıra daha düşük bütçeli olmasına karşın beklentinin yüksek olduğu yapımlar da sinema salonlarındaki yerini alıyor. Sizler için 2022 yılında vizyona girmesi planlanan yapımlar içerisinde oldukça ilgi çekeceğini düşündüğümüz Film Önerileri haberimiz içeriğinde sunmaktayız.

Ambulance – Ambulans

Gerilim – Dram – Aksiyon türündeki filmin gösterim tarihi Mart 2022. Michael Bay’in yönetmen koltuğunda oturduğu Ambulans (Ambulance) filminin başrollerinde ise Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II, Eiza González, Moses Ingram, Garret Dillahunt gibi isimler yer almakta.

Eskiden asker olan bir adam, karısının ameliyat olması için gereken parayı karşılayabilmek için çareler aramaya başlar. Bu konuda kendisine yardımcı olabileceğini düşündüğü kişiye gittiğinde kendini bir anda bir banka soygunu planının içinde bulur. Karısının tedavisi için başka çaresi kalmayan adam, arkadaşı ile birlikte soymayı planladıkları banka için hazırlıklara başlar. Ancak soygunda beklenmedik olaylar ile karşılaşırlar ve bir anda kendilerini polisler ile yaşanacak olan bir kovalamanın içerisinde bulurlar.

Aquaman and The Lost Kingdom – Aquaman ve Kayıp Krallık

Aksiyon – Macera – Fantastik türde bir film olan yapımın sinema salonlarında gösterime gireceği tarih Aralık 2022 olarak planlandı. Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği Aquaman ve Kayıp Krallık filminin oyuncu kadrosunda ise Jason Momoa, Amber Heard, Temuera Morrison yer almakta.

Serinin ikinci filmi olan yapımda Aquaman, Atlantis’in yarı insan yarı Atlantis kanı taşıyan kraldır. Süpersonik hızlarda yüzebilme ve deniz canlıları ile iletişim kurabilme yeteneklerine sahiptir. Atlantis, büyük bir saldırı ile karşı karşıyadır. Kötü güçlerin oldukça güçlü bir şekilde ve insanları da yanına alarak yapacağı bu saldırı Atlantis’in sonunu getirecek mi? Aquaman ve Atlantis halkı bu saldırıya karşı şehirlerini savunmak için var güçleri ile mücadele edecek.

Aşıklar Bayramı

Dram türünde yerli yapım olan filmin vizyon tarihi henüz duyurulmadı. Alper Özcan’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı Aşıklar Bayramı filminin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Settar Tanrıöğen yer alıyor.

Kemal Varol’un kaleme aldığı ve film ile aynı ismi taşıyan kitaptan sinemaya uyarlanan filmde bir baba ile oğulun yol hikayesi ve duygusal hesaplaşması konu edilmekte. Kıvanç Tatlıtuğ’ın canlandırdığı Yusuf karakteri bir avukat, Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Heves Ali karakteri ise bir bağlama ustasıdır.

Avatar 2

Aksiyon – Macera – Fantastik türde bir yapım olan Avatar 2, 2009 yılında yayınlanan ve büyük ses getiren Avatar filminin devam halkası olarak Aralık 2022’de izleyiciler ile buluşacak. Avatar 2 filminin yönetmen koltuğunda James Cameron yer alırken filmin başrollerinde ise Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver yer almaktadır.

Avatar’da yaşananların üzerinden birkaç sene geçmiştir. Jake ve Neytiri, Pandora’da kendi yuvalarını kurmuşlardır. Ama yuvalarını terk etmek zorunda kalırlar. Pandora’dan ayrılan Jake ve Neytiri, Pandora’nın çevresindeki yerleri keşfetme yolculuğuna çıkarlar.

Babylon

Tarihi – Dram türünde bir yapım olan filmin vizyon tarihi 2022 yılının son günlerinde olması beklenmekte. Yönetmenliğini Damien Chazelle’in üstlendiği Babylon filminin oyuncu kadrosunda ise Margot Robbie, Brad Pitt, Diego Calva Hernández yer almaktadır.

1920’li yıllarda filmlerin sessiz olarak çekildiği dönemden sesli filme geçiş serüveninin konu edildiği yapımda Bradd Pitt, bu gelişmeye ayak uydurmaya çalışan kurgusal bir karakteri canlandırmakta. Sessiz sinema dönemini merkezine oturtan film oldukça iddialı bir oyuncu kadrosuna sahip.

Balkaya

Yerli dram türündeki film 2022 yılı içerisinde vizyona gireceği duyuruldu. Balkaya filminin yönetmen koltuğunda Emin Alper yer almaktadır. Filmin başrollerinde ise Selahattin Paşalı, Ekin Koç, Erol Babaoğlu gibi oyuncular rol alıyor.

Balkaya kasabasına tayini çıkan yeni savcı Emre, işini ciddiyetle yerine getiren bir karaktere sahiptir. Yeni savcı başta kasabanın belediye başkanı Selim Bey olmak üzere kasaba halkı tarafından saygı ile karşılanır. Belediye başkanı Selim Bey, kasabaya yer altı sularını ulaştıracak büyük bir projeye imza atmak istemektedir. Ancak muhalefet ve yaklaşan seçimler onu zorlamaktadır. Muhalefet, savcı Emre’yi belediye başkanına karşı kışkırtmayı amaçlarken, Savcı Emre ise olaylar karşısında tarafsız kalmaya çalışırken büyük ikilemler yaşamaktadır.

Bandırma Füze Kulübü

Yerli dram ve tarih türündeki Bandırma Füze Kulübü filminin 2022 yılında vizyona girmesi beklenmekte. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği filmin başrollerinde Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil yer almaktadır.

Gerçek bir hikayeye dayanan filmde Bandırmalı gençler, hayallerini gerçekleştirmek ve gökyüzüne bir füze göndermek için çalışmalar yapmaktadır. Ama etraflarında bulunan kişiler onların bu konudaki cesaretini kırmak için elinden geleni ardına koymamaktadır. Bu gençler kısıtlı imkanlar ve engellemelere karşın bir an olsun ümitsizliğe düşmeyecek ve hayallerinin peşinden gidecektir.

Benden Ne Olur?

Benden Ne Olur filmi, konusu, oyuncuları, yorumları, vizyon tarihi, imdb, ekşi, ne zaman, ne zaman çıkacak, Netflix, dizi, filmi, nereden izlenir, full izle, kitap, sinema, fragman, izle gibi aramalarınız için yorumguncel.com'da kalın.

Yerli romantik drama türündeki film 14 Ocak 2022 tarihinde ülkemiz sinema salonlarında izleyiciler ile buluştu. Benden Ne Olur? Filminin yönetmen koltuğunda Murat Şenöy oturuyor. Filmin başrollerinde ise Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan gibi isimler yar almakta.

Hazal Kaya’nın canlandırdığı Sertab karakteri, hayatını bir düzene koyamamış, sürekli olarak fikir değiştiren bir kadındır. Henüz kimlik arayışını tamamlayamamıştır ve çevresindekiler onun artık bir düzen kurması gerektiğini sürekli olarak dile getirmektedir. Sertab, yaşadığı talihsiz bir olay sonrasında artık hayatını bir düzene sokma kararı alır. Ancak ünlü oyuncu Soner ile yeni başlayan ilişkisi bütün planlarını alt üst edecektir.

Bergen

Bergen film, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, Ekşi, incelemesi, IMDb puanı, vizyon tarihi, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL'den yanıt bulabilirsiniz.

Yerli dram ve biyografi türündeki Bergen filminin 2022 yılı içerisinde vizyona girmesi planlanmakta. Mehmet Binay ve M. Caner Alper’in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ise Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı yer alıyor.

Ülkemizde bir dönem arabesk müziğe damgasını vuran, milyonların kalbine taht kuran, yaşadığı zorlu hayata rağmen müziği sığınağı yapan Bergen’in yaşam öyküsünün anlatıldığı filmin 2022 yılında vizyona giren yerli filmler içerisinde öne çıktığını görmekteyiz. Küçük yaşta müziğe olan yeteneği ile genç bir yıldız olma yolunda ilerleyen Bergen’in aşk yaşadığı adam tarafından çok ağır bir saldırıya uğraması hayatının dönüm noktalarından biri olmuştur. Yaşadıklarından yılmadan kendini müziğe adayan bu genç kadın maalesef uğradığı saldırı sonucu çok genç yaşta hayata gözlerini yummuştur.

Black Adam

Aksiyon – Macera ve Fantastik türde bir yapım olan Black Adam filmi, 2022 yılının merakla beklenen filmleri arasında yer almakta. Jaume Collet-Serra’nın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Aldis Hodge, Noah Centineo gibi isimler yar alıyor.

Bir anti kahraman olan Black Adam, büyücülerin lideridir. Şimşeğin gücüne sahiptir ve kusursuz bir gücü elinde bulundurmaktadır. Black Adam, şimşeği serbest bırakır. Böylece 7 büyük günah serbest kalır ve dünyaya ulaşır. Bu gelişmeler ise işlerin rayından çıkmasına sebep olacaktır.

YORUMLAR

canlı tv izle