2023 En iyi Hint filmleri listesi

16.06.2023
2023 En iyi Hint filmleri listesi

2023 En iyi Hint filmleri, 2023 Hint Filmleri izle, Hint filmleri, Hint Filmleri 2023 izle Türkçe Dublaj, En iyi Hint filmleri, Netflix Hint Filmleri 2023, 2023 filmleri, türkçe’ye çevrilmiş hint filmleri ve En çok beğenilen Hint Filmleri gibi aramalarınıza yorunguncel.com!

2023 En iyi Hint filmleri listesi

1 Mayıs ile 31 Ağustos 2023 tarihleri ​​arasında Hindistan’da gösterime girmesi planlanan Hint filmleri arasında, 2023’te dünya çapında IMDb’yi aylık 200 milyondan fazla ziyaret edenin gerçek sayfa görüntülemelerine göre belirlenen bu 10 film, IMDb kullanıcıları arasında sürekli olarak en popüler olanlardı. uzak.

1- Animal

Sonunda kahramanın doğada bir ‘hayvan’ olmasına yol açan tüm karakterler arasındaki çalkantılı ilişkileri araştıran bir gangster draması.

2- Adipurush

İyinin kötülüğe karşı zaferini tasvir eden Hint mitolojisinden uyarlama.

3 – Gadar 2

1971 Hint-Pakistan Savaşı sırasında geçen Tara Singh, oğlu Charanjeet’i geri getirmek için Pakistan’a döner.

4- Chatrapathi

Shivaji ve ailesi, Sri Lanka’daki topluluklarından koparılır ve kendilerini Visakhapatnam’da köle işçi olarak bulurlar. Kıskanç üvey kardeşinin hayatına girmesiyle durum daha da kötüleşir.

5- Maidaan

Hindistan futbolunun mimarı olarak kabul edilen Hindistan milli futbol takımı teknik direktörü ve menajeri Syed Abdul Rahim’den esinlenilmiştir.

6- Yodha

Bir askerin yolcuya yardım ettiği ve teröriste karşı savaştığı bir Uçak kaçırma. Ancak uçuş motorundaki hasar, bu durumdan kurtulmayı çok zorlaştırdı.

7- Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani

Kuch Kuch Hota Hai ve Kabhi Khushi Kabhie Gham’ın yönetmeninden Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani geliyor – sizi epik bir yaşlılık aşk hikayesine götüren bir rollercoaster yolculuğu..

8- Hanu Man

Hanuman yakında çıkacak bir Telugu filmi. Prasanth Varma’nın yönetmenliğini üstleneceği filmin başrollerinde Teja Sajja, Amritha Aiyer, Varalaxmi Sarathkumar ve Vinay Rai yer alacak.

9- Custody

Memur Siva, bir tanığa polis nezaretinden mahkeme salonuna kadar eşlik etmekle görevlendirilir. Komploda bir değişiklik olarak Siva, tüm polis departmanının tanığın ölmesini istediğini öğrenir ve gerçek koşuyu başlatır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle