3096 Gün Film Konusu | Oyuncuları | Netflix

24.03.2023
3096 Gün Film Konusu | Oyuncuları | Netflix

3096 Gün Film, konusu, oyuncuları, yorumları, imdb, ekşi, film yorumu, Netflix, izle, benzeri filmler, gerçek mi, gerçek hikayesi gibi aramalarınız için yorumguncel.com’da kalın.

Filmin türü: Dram, Suç, Biyografi

İmdb Puanı: 6,5

Filmin süresi 1 saat 51 dakika

Film Hakkında

3096 Gün (3096 Tage), Sherry Hormann tarafından yönetilen 2013 yapımı bir Alman drama filmidir. Film, 10 yaşındaki Natascha Kampusch’un sekiz yıllık çilesinin Wolfgang Přiklopil tarafından kaçırılmasının gerçek hikayesine dayanıyor. Kuzey İrlandalı aktris Antonia Campbell-Hughes, Kampusch’u, Thure Lindhardt ise Přiklopil’i canlandırıyor. Film, Bernd Eichinger’ın kaleme aldığı son film olma özelliği taşımaktadır.

Film, En İyi Ses, En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Sinematografi gibi dallarda ödüle aday olarak gösterilen film, Romy Gala Ödülleri’nde En İyi Sinematografi ödülüne layık görüldü.

3096 Gün Film Konusu

10 yaşındaki Natascha Kampusch, annesiyle tartıştıktan sonra okula tek başına yürür. Yolda bir minibüse sürüklenir ve bir mahzende uyanır. Onu esir alan kişi, 35 yaşındaki teknisyen Wolfgang Přiklopil’dir. 8 yıl boyunca süren uzun esaretinin ardından kaçıp özgürlüğe kavuşmasını anlatmaktadır.

3096 Gün Film Oyuncuları

Gerçek bir rehin alma hikayesine dayanan hikayenin başrolünde Kuzey İrlandalı aktris Antonia Campbell-Hughes, Kampusch’u, Thure Lindhardt ise Přiklopil’i canlandırıyor.

Antonia Campbell-Hughes – Natascha Kampusch
Thure Lindhardt – Wolfgang Priklopil
Amelia Pidgeon – Young Natascha
Trine Dyrholm – Natascha’s Mother
Dearbhla Molloy – Wolfgang’s Mother
Roeland Wiesnekker – Natascha’s Father
Ellen Schwiers – Natascha’s Grandmother
Erni Mangold – Wolfgang’s Grandmother
Sebastian Weber – Ernst Holzapfel

Filmin Fragmanı

Netflix içeriklerine göz atın:

Denizlerin Kızı Filmi Konusu | Oyuncuları

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle