Capitani Yorum ve Sosyal Medya Tepkileri

Capitani yorum, dizi yorum, ekşi, imdb, yorum, yorumlar, oyuncu, cast, izle, dizi, yorum, inceleme, kaç bölüm, ne demek, netflix gibi aramalarınız için yorumguncelcom’u takip edebilirsiniz.

22.02.2021
Capitani Yorum ve Sosyal Medya Tepkileri

Capitani yorum, dizi yorum, ekşi, imdb, yorumlar, izle, inceleme, kaç bölüm, ne demek, netflix gibi aramalarınız için yorumguncelcom’u takip edebilirsiniz.

Son zamanlarda Netflix’te en çok izlenen ve merak edilen dizilerden biri de Capitani dizisi diyebiliriz. Netflix‘te 2021 Şubat ayı içeriklerinden biri olan dizi Broadchurch dizisini andırması ile ünlendi resmen. 11 Şubat 2021’De Netflix‘te yayınlanmaya başlayan diziyi izleyenler neler söyledi? İzleme listesine eklenir mi? Yoksa tam bir vakit kaybı mı?

O zaman hızlıca bu sorularımıza yanıt bulmak için Capitani yorum ve sosyal medya tepkilerine göz atalım. Haydin başlıyoruz!

Capitani Konusu

Dizinin konusu, Aksi komiser Luc Capitani herkesin çeşitli sırlar sakladığı bir Lüksemburg köyünde 15 yaşındaki bir kızın şüpheli ölümünü araştırır. Genç bir kızın cesedi, Lüksemburg’un kuzeyindeki kırsal Manscheid köyü yakınlarındaki ormanda bulundu. Ülkenin güneyinden huysuz bir dedektif olan Luc Capitani, davanın başına getirilir. Kuzeylilerin kapalı, komünal ve koruyucu zihniyetinde gezinmekte zorlanan Capitani, kendisini istemeden genç ve cesur bir yerel polis memuru Elsa Ley’in yardımına bağımlı bulur. Memurlar, kendilerini Sırlar ve yalanlardan oluşan bir ağın içinde bulurlar. Bir katili avlarken, Capitani şok edici gerçeği keşfederken kendi şeytanlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

Capitani Yorum ve Sosyal Medya Tepkileri

https://twitter.com/Ferda66823401/status/1360300903513882624?s=20

Capitani Yorum Ekşi Sözlük

“ilk bölüm itibariyle broadhurch çakması gibi görünen lüksemburg dizisi .” aleff

“lüksemburg yapımı netflix’e yeni gelen bence kendini gayet güzel izleten dizi.

klasik ufak bir kasabada ormanda ölü bulunan genç kızın cinayetini araştırmak için kasabaya gelen yeni dedektif, kasabalı herkesin kirli hikayeleri üzerine konusu.

tavsiye ederim. sezon 2 yi bekliyoruz.” crazy tiftik

“çöp gibi duruyor. komiserin astlarına atarlı tavırları çok yapmacık. adamı karizma yapalım derken ergen yapmışlar bu tavırlarla. 2. bölümde adamın görev için geldiği köyde ilk gun sabah koşusuna cikmasıyla kapatmam bir oldu. vakit kaybı.” iyi biri

“yoklukta izlenir. çok da büyük bir numarası yok.

tanım: cinayet çözelim. küçük kasabadaki çarpık ilişkileri anlatalım temalı bir lüksemburg dizisi. netflix’te.” tarih saat

“bu bir lüksemburg polisiyesi. evet dili de lüksemburgca.
lüksemburg neresi desem birçok kişi yerini bile gösteremez adamlar yapmış. gayet akıcı bir dizi olmuş bölümleri sıkmıyor, 25 dakika

fakir broadchurch’ü diyebiliriz. ona çok benziyor.” kordiseps

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle