Fearless Dizi | Konusu | Oyuncuları | Yorumları

Fearless dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, trailer, cast, yorumları, incelemesi, fragmanı, izle, Tv Plus, ne demek, ITV, izle, 2.sezon, soundtrack, imdb, izle gibi aramalarınıza yorumguncel.com’dan yanıt bulabilirsiniz.

22.02.2021
Fearless Dizi | Konusu | Oyuncuları | Yorumları

Fearless dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, trailer, cast, yorumları, incelemesi, fragmanı, izle, Tv Plus, ne demek, ITV, izle, 2.sezon, imdb, izle gibi aramalarınıza yorumguncel.com’dan yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

Patrick Harbinson tarafından yaratılan ve 2017’de ITV kanalında yayınlanan 6 bölümlük İngiliz suç ve gerilim türündeki mini dizidir. Dizinin yönetmen-senarist koltuğunda Patrick Harbinson otururken başrolünde Peaky Blinders dizisinden anımsayacağımız Helen McCrory yer alıyor. Dizide ona Wunmi Mosaku, Jonathan Forbes ve Sam Swainsbury gibi isimler eşlik ediyor.

Çekimleri Eylül 2016’da Londra ve Doğu Anglia’da yapılan dizi 12 Haziran 2017 tarihinde ITV kanalında yayın hayatına başladı. Dizinin imdb puanı ise 7,6’dır.

Dizinin Türkiye yayıncısı TV Plus.

Fearless Konusu

Dizi, insan hakları avukatı Emma Banville’in ( Helen McCrory ) mahkum edilmiş katil Kevin Russell’ı masum olduğunu kanıtlamaya çalışmasını anlatıyor.

Helen McCrory tarafından canlandırılan Emma Banville adlı karakter üzerinden şekillenmektedir. Kaybedilmek üzere olan davalara bakması ile bilinen bir avukat olan Emma, cinayetten suçlu bulunan Kevin Russell’ın savunmasını yapmaktadır. Süreçte adli bir hata olduğunu düşünen Emma, müvekkilinin beraati için elinden geleni yapmaktadır.

Fearless Oyuncuları ve Karakterleri (Cast)

Helen McCrory, Black Mirror dizisinden tanınan Wunmi Mosaku, Sir Micheal Gambon, American Horror Story dizisinden tanınan Robert Weigert, Rebecca Callard, Jonathan Forbes ve Jamie Bamber Fearless dizisinin oyuncu kadrosunda ön plana çıkan isimler arasında yer almaktadır.

Karakterleri

Helen McCrory – Emma Banville
Sam Swainsbury – Kevin Russell
Jonathan Forbes – Dominic Truelove
Robin Weigert – Heather Myles
Wunmi Mosaku – Olivia Greenwood
Rebecca Callard – Annie Peterson
Brooke Haynes – Emma
Michael Gambon – Sir Alastair McKinnon
Karima McAdams – Miriam Attar
Anna Berentzen – Young Emma
Jack Hollington – Jason Peterson
Christine Bottomley – Jenna Brooks
James Eeles – Mike
Rick Warden – Charlie Simms
Jamie Bamber – Matthew Wild
Allan Corduner – Monty Berman
Alec Newman – Tony Pullings
Colin Stinton – Jack Kretchmer
Ben Cartwright – Phil Simms
Emma Hamilton – Laura Wild
Cathy Murphy – Beth Simms
James Thorne – Derek Peterson

Dizi fragmanı

Fearless 2.Sezon Olacak Mı?

İngiliz yapımı gerilim türündeki dizi, başlangıçta mini dizi olarak hazırlandı.

Yorumları

“bu dizinin imdb’deki 7.2 puanı tam anlamıyla saçmalık! dizide bir amerikan komplosu anlatıldığı için amerikalı, çekemeyenlerin kötülediğini iddia ediyorum!”

  • su nanesi

“blu tv’de var olan taş gibi dizi. çok beğendim.

new blood’u severek izliyoruz ama fearless ondan çok daha iyi”

  • efe2284

“basit bir cinayet vakasının nasıl büyük bir siyasi komplonun parçası olabildiğini gösteren oldukça sürükleci blutv dizisi. başrol karakteri av. emma banville de idealistliğiyle, ekrandan gazı verdikçe vermektedir:) izleyiniz, izlettiriniz.”

  • verfassung

“ne güzel diziydin sen be fearless! şerefsiz ingilizler güzel şeyleri tadında bırakmasını biliyorlar sündürdükçe sündürmüyorlar, bunlar penny dreadful’u da bitirmişti böyle güzelkene, emma banville’imiz orada da madam kali’yi oynuyordu.

bi de final demişler, 2. sezon da yok yani yazık günah değil mi bize? üzgünüm sözlük..”

  • su nanesi
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle