Not Yet Thirty Dizi | Konusu | Oyuncuları | Kore Dizileri

Not Yet Thirty dizi, (How to Be Thirty) konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, Kore Dizileri 2021, Mydramalist puanı, fragmanı, izle, (아직 낫서른) gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

27.02.2021
Not Yet Thirty Dizi | Konusu | Oyuncuları | Kore Dizileri

Not Yet Thirty dizi, (How to Be Thirty) konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, Kore Dizileri 2021, Mydramalist puanı, fragmanı, izle, (아직 낫서른) gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

23 Şubat 2021‘de yayınlanmaya başlayan 2021 yapımı Güney Kore yapımı dizilerden biridir. Dram, Romantik ve Komedi türünde yer alan dizi, toplam 15 bölümden oluşuyor. Dizinin bölüm süreleri 20 dakikadan oluşuyor. Kakao tv tarafından yayınlanan dizi, haftada iki gün olarak yayınlanıyor. Yapım, 13 Nisan 2021’de yayınlanacak bölümü ile yayın maratonunu tamamlayacak. Dizinin yönetmenliğini Oh Ki-Hwan üstlenirken, senaryosunu Hye-Won (webtoon), Jung Yi-Jin kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Jung In-Sun, Kang Min-Hyuk, Hani, Song Jae-Rim ve Cha Min-Jee gibi isimler yer alıyor. Dizi Mydramalist‘te 7,9‘luk puana sahip olmayı başardı. How to Be Thirty, Something about 30, Born in 85, Born in 1985, Still Not Thirty, Not Yet 30, Not Yet Thirty adları ile de yayınlanabiliyor.

Not Yet Thirty konusu

Dizinin konusu, 30 yaşına yeni girmiş bir kadının (Jung In-Sun) aşk ve kariyer hayatını konu almaktadır. Bir webtoon yazarı olan 30 yaşındaki Seo Ji-Won karakterini canlandırmaktadır. Ortaokuldan bu yana romantik duygular beslediği, ilk aşkı, Lee Seung-Yoo (Kang Min-Hyuk) ile yıllar sonra yazar-editör olarak karşılaşır. bir editör olan Lee Seung-Yoo, Seo Ji-Won’un çalıştığı yayınevinde planlama ve yapım ekibinin yöneticisi olarak görev almaktadır. Becerikli ve yakışıklı olmasının yanı sıra sadece bir gülümsemesiyle herkesi kendine hayran bırakan birisidir. Bir sunucu olan Lee Ran-Joo, Seo Ji-Won’un (Jung In-Sun) okul günlerinden bu yana arkadaşıdır. Bir zamanlar gelecek vaat eden bir sunucu iken 30 yaşına girdikten sonra ‘normal bir ofis çalışanı’ denmesine neden olacak bir olay meydana gelir. İşindeki bu mahvolmuşluk duygusunu bastırabilmek için bir romantik ilişkiye girme ihtiyacı duyar. Yeni tanıştığı kendisinden daha genç birisi ile girdiği ilişki hayatında beklenmedik bir değişikliğe neden olur.

Not Yet Thirty oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Jung In-Sun, Kang Min-Hyuk, Hani, Song Jae-Rim ve Cha Min-Jee gibi isimler yer alıyor.

Jung In-Sun – Seo Ji-Won
Kang Min-Hyuk – Lee Seung-Yoo
Hani – Lee Ran-Joo
Song Jae-Rim – Cha Do-Hoon
Cha Min-Jee – Hong A-Young
Baek Sung-Chul – Hyeong Joon-Young
Lee Chae-Won

Dizi fragmanı

https://youtu.be/oI_lrOVmU04
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle