Insatiable Dizi | Konusu | Oyuncuları | Netflix

Insatiable dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, IMDb puanı, Netflix dizileri, 3.sezon ne zaman, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

27.02.2021
Insatiable Dizi | Konusu | Oyuncuları | Netflix

Insatiable dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, IMDb puanı, Netflix dizileri, 3.sezon ne zaman, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

10 Ağustos 2018‘de Netflix tarafından yayınlanmaya başlayan kara mizah komedi dram dizisidir. Lauren Gussis tarafından tasarlanan dizi, toplam 2 sezon 22 bölümden oluşuyor. 11 Ekim 2019’da yayınlanan 2.sezonu ile dizi yayın maratonunu tamamladı. Bölümleri 40 ila 55 dakika arasında değişen dizi, Netflix tarafından iptal edildi. Dizinin oyuncu kadrosunda Dallas Roberts, Debby Ryan, Alyssa Milano, Christopher Gorham, Kimmy Shields ve Michael Provost gibi isimler yer alıyor. IMDb‘de 22 bini aşkın kişi tarafından oylanan dizi, 6,5′lik puana sahip oldu.

Insatiable konusu

Dizinin konusu, Zorbalığa uğramış bir genç, öç almak için gözden düşmüş koçunun yardımıyla güzellik yarışmalarına katılır. Koçu kısa sürede bu işe gırtlağına kadar battığını fark eder. Zorbalığa uğrayan Patty, evsiz bir adamla yaptığı kavgayı savunmak için mahkemeye gider. Savunma avukatı Bob, ona yardım ederek kendisini affettirebileceğini düşünür. Bir moteldeki şüpheli yangının ardından Patty hatanın kendisinde olup olmadığını merak eder ve lise son sınıfın ilk gününde Nonnie ile birlikte bu gizemi çözmeye çalışır. Bob eski danışmanı Stella Rose ile tanıştırmak için Patty’yi Alabama’daki bir güzellik yarışmasına götürür. Coralee kız kardeşinin ziyaretinden hoşnut değildir. Patty bir yandan Stella Rose’un kolyesiyle ne yapacağını düşünürken diğer yandan bir anne kız etkinliği olan ilk güzellik yarışmasını kazanmak için mücadele eder. Biri Patty’nin telefonunu hackleyip onun siber zorbalıkla suçlanmasını sağlar. Magnolia’nın günü kurtarmak için bir fikri vardır. Brick babasıyla içten bir konuşma yapar.

Insatiable oyuncuları ve karakterleri (cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Dallas Roberts, Debby Ryan, Alyssa Milano, Christopher Gorham, Kimmy Shields ve Michael Provost gibi isimler yer alıyor.

Dallas Roberts – Bob Armstrong
Debby Ryan – Patty Bladell
Christopher Gorham- Bob Barnard
Kimmy Shield – Nonnie Thompson
Erinn Westbrook – Magnolia Barnard
Michael Provost – Brick Armstrong
Alyssa Milano – Coralee Armstrong
Arden Myrin – Regina Sinclair
Irene Choi – Dixie Sinclair
Sarah Colonna – Angie Bladell
Danny Kang – Donald Choi
James Lastovic – Christian Keene
Ashley D. Kelley – Dee Marshall

Insatiable 3.sezon ne zaman yayınlanacak?

Dizi Şubat 2020’de Netflix tarafından iptal edildi.

Dizi fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle