Gölge ve Kemik 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix

Gölge ve Kemik 2.sezon ne zaman yayınlanacak, ne zaman çıkacak, yayın tarihi, 2.sezon olacak mı, (Shadow and Bone) dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, IMDb puanı, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

24.04.2021
Gölge ve Kemik 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix

Gölge ve Kemik 2.sezon ne zaman yayınlanacak, ne zaman çıkacak, yayın tarihi, 2.sezon olacak mı, (Shadow and Bone) dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, IMDb puanı, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

Gölge ve Kemik 2.sezon hakkında

23 Nisan 2021’de Netflix Türkiye tarafından yayınlanan Netflix orijinal dizilerinden biridir. İlk sezonu toplam 8 bölümden oluşacak olan dizinin bölümleri 45 dakikadan oluşacak. Aksiyon, dram ve fantezi türünde yer alan dizi Leigh Bardugo’nun Shadow and Bone and Six of Crows adlı eserinden uyarlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda Jessie Mei Li, Archie Renaux, Ben Barnes Freddy Carter ve Amita Suman gibi isimler yer alıyor. Eric Heisserer tarafından yaratılan dizi Macaristan’da çekildi. Dizi farklı senarist ve yönetmenlerin katılımı ile çekildi. Dizinin orijinal adı ise Shadow and Bone.

Netflix’te yayınlanması ile birlikte kısa sürede ses getiren dizi Gölge ve Kemik, top 10’da da ilk günden yer almayı başardı. İlk sezonu bitiren dizi izleyicileri ise dizinin 2.sezonunun olup olmayacağını merak ediyor. Peki Gölge ve Kemik 2.sezon olacak mı?

Gölge ve Kemik konusu

Dizinin konusu, Yetim bir haritacı olan Alina Starkov, savaştan parçalanmış dünyasının kaderini değiştirebilecek bir gücü açığa çıkardığında, karanlık güçleri karşısında bulur. Leigh Bardugo imzalı romandan uyarlanan fantastik dizi, “Lights Out”, “Arrival” ve “Bird Box” gibi yapımlardan tanıdığımız Eric Heisserer tarafından ekrana taşınıyor. Yazarın ünlü Grisha evreninde geçen “Shadow and Bone” konu olarak, ikiye bölünmüş bir evrende vahşi yaratıklara komşu olarak yaşayan insanları takip ediyor. İki ülkeyi birleştirebilecek sihirli bir gücün varlığını keşfeden bir asker, kendisini zorlu bir savaşın ortasında buluyor.

Gölge ve Kemik oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Jessie Mei Li, Archie Renaux, Ben Barnes Freddy Carter ve Amita Suman gibi isimler yer alıyor.

Gölge ve Kemik 2.sezon olacak mı?

Dizi 23 Nisan 2021’de Netflix Türkiye tarafından yayınlandı. Henüz yeni yayınlanmış bir dizi için 2.sezon olacak mı sorusunu yayınlamak kolay değil. Ancak dizinin ilk sezonunun ilk gününde bu denli talep görmesi ve uyarlandığı eserin bir seri olması nedeniyle dizinin 2.sezonu ile geri dönme ihtimali arttırıyor. Dizinin uyarlandığı kitabın devamının adı ise Kuşatma ve Fırtına. Bu şartlarda yayıncı Netflix’in diziye 2.sezon onayını verme ihtimali de oldukça kuvvetli. Bekleyip göreceğiz. Yeni bir gelişme olduğunda da sayfamızı güncelleyeceğiz. Bizi takipte kalın. Dizinin ilk 2 günde IMDb’de 2 bini aşkın kişi tarafından oylandığını ve 8,4 gibi önemli bir puan aldığını da belirtelim.

Fragmanı

Gölge ve Kemik Dizi | Konusu | Oyuncuları | Netflix

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle