Avcı Filmi (2011) | Konusu | Oyuncuları | Yorumları

Avcı filmi konusu, The Hunter, 2011, Daniel Nettheim, oyuncuları, cast, trailer, fragman, ne zaman, TRT 2,vizyon tarihi, release date, netflix, rewiev,izle, imdb, ekşi, yorum, yorumları, türkçe dublaj, indir, full hd izle gibi aramalarınızın yanıtına yorumguncel.com’dan ulaşabilirsiniz.

07.05.2021
Avcı Filmi (2011) | Konusu | Oyuncuları | Yorumları

Avcı filmi konusu, The Hunter, 2011, Daniel Nettheim, oyuncuları, cast, trailer, fragman, ne zaman, TRT 2,vizyon tarihi, release date, netflix, rewiev,izle, imdb, ekşi, yorum, yorumları, türkçe dublaj, indir, full hd izle gibi aramalarınızın yanıtına yorumguncel.com’dan ulaşabilirsiniz.

Film hakkında

Daniel Nettheim tarafından yönetilen ve Vincent Sheehan’ın yapımcılığını üstlendiği, Julia Leigh’in aynı adlı 1999 tarihli romanından uyarlanan 2011 Avustralya drama filmidir. Başrolünde Willem Dafoe , Sam Neill ve Frances O’Connor‘ın yer aldığı film Gizemli bir biyoteknoloji şirketi tarafından son Tazmanya kaplanını avlamak için Avrupa’dan Tazmanya’nın el değmemiş bir bölgesine gönderilen paralı asker Martin’in öyküsünü anlatıyor.

AACTA Ödülü’nde 13 adaylığı bulunan film En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Müzik, En İyi Ses kategorilerinde ödüle layık görüldü.

29 Eylül 2011’de vizyona giren aksiyon, drama ve gerilim türündeki film 6,7 imdb puanına sahip. Film, çoğu eleştirmenden genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve şu anda 90 incelemeye göre ortalama 6.54 / 10 puanla Rotten Tomatoes’da % 72 yeni bir derecelendirildi. Filmin çekimleri Tazmanya’da tamamlandı.

Avcı Filmi konusu

Gizemli bir biyoteknoloji şirketi tarafından son Tazmanya kaplanını avlamak için Avrupa’dan Tazmanya’nın el değmemiş bir bölgesine gönderilen paralı asker Martin’in öyküsü.

Filmde, karanlık bir şirket (“Red Leaf”) bir paralı asker Martin David’i (Dafoe) , genetik kodu tehlikeli bir silahın sırrını sakladığı sözde nesli tükenmiş bir hayvan olan bir tilasinin izini sürmek için Tazmanya’ya gönderir.

Avcı Filmi Oyuncuları

Örümcek Adam, Van Gogh, The Florida Project gibi filmlerden tanıdığımız başarılı aktör Willem Dafoe’nun başrolde olduğu filmde Sam Neill ve Morgan Davies gibi isimler de yer alıyor.

Karakterleri

Willem Dafoe – Martin
Frances O’Connor – Lucy
Sam Neill – Jack
Morgan Davies – Sass (as Morgana Davies)
Finn Woodlock – Bike
Jacek Koman – Middleman
Callan Mulvey – Rival Hunter
John Brumpton – Publican
Dan Wyllie – Pool Player
Sullivan Stapleton – Doug
Jamie Timony – Free
Dan Spielman – Simon
Maia Thomas – Shakti
Marc Watson-Paul – Jarrah

Film fragmanı

Avcı Filmi Yorumları / Ekşi Sözlük

son derece agir tempoda ilerleyen, fotograf albumu gibi willem dafoe filmi. film cogunlukla willem dafoe’nun tazmanya kaplaninin izini surmesi ve beklemesi ile alis veris yapmasini gosterdigi icin fazla bir replik yok. o yuzden “oyunculuk soyle olmus, boyle olmus” denilebilecek bir durum yok. tek soyleyebilecegim filmdeki karakterlerin kendilerinden beklenilebilecek sozleri soyleyip, davranislari sergiliyorlar. o yuzden hersey dogal geliyor. doga demisken, filmin en buyuk oyuncusu hikayenin icinde gectigi doganin kendisi. tam anlamiyla yesilin binbir tonu var filmde.

hicbir beklenti olmadan izlenince gayet te izlenebilir bir film olmus. willem dafoe’ya (yeniden) sakal cok iyi gitmis bu arada. ayrica sam neill’i kendi aksani ile izlemek ilgincti.

  • shadayim

willem dafoe’nun rol aldığı çok güzel bir avcı hikayesi. avının peşindeki bir “trophy” avcısının yaşamından güzel bir kesit olmuş. “4o gün taban eti, 1 gün av eti” deyişini filme yaymışlar, avcılıkla ilgisi olmayanı sıkar sanırım; ben tam tersine çok hoşlandım.

a river runs through it, old man and the sea, l’ours, the ghost and the darkness ve the deer hunter (ekip vietnam’a gitmeden önceki bölüm) ile birlikte sinemadaki az sayıda güzel avcı hikayelerinden biri.

“film yavaş” eleştirisini anlayabiliyorum, ama, gerçek hayatta da av porno film gibi (“girdim ormana vurdum çıktım” türü) bir aksiyon değil, daha çok (nazlı bir sevgiliyi tavlamaya çalıştığın) bir romantik film gibi, ağır akan zaman içinde doğayla bütünleşme süreci. başarılı bir av öldürmekle biter ama eve götürdüğün sadece et ise çok şey kaçırmışsın demektir.

  • sokart

öncelikle şunu söylemeliyim filmin büyük kısmı duran objeleri seyretmekle geçiyor. arada avcının yaptığı silah atışları sizi yerinizden oynatsa da başka bir hareketlilik yok . göze çarpan bir oyunculuk yok . izlenmese de olur diyorum bu film için.

  • rajkoothrapali

Nokta Film | Konusu | Oyuncuları | Yorumları

Bırakma Beni Film | Konusu | Oyuncuları | Yorumları

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle