Atypical Dizi | Konusu | Oyuncuları | 5.sezon

Atypical dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, 5.sezon olacak mı, imdb puanı, ekşi yorumları, Netflix dizileri, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

10.07.2021
Atypical Dizi | Konusu | Oyuncuları | 5.sezon

Atypical dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, 5.sezon olacak mı, imdb puanı, ekşi yorumları, Netflix dizileri, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

11 Ağustos 2017‘de Netflix tarafından yayınlanmaya başlayan Netflix orijinal dizisidir. Toplam 4 sezon ve 38 bölümden oluşan dizi 9 Temmuz 2021’de yayınlanan 4.sezonu ile yayın maratonunu tamamladı. How I Met Your Mother’ın yaratıcısı Robia Rashid tarafından tasarlanan dizi komedi dram türünde yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Jennifer Jason Leigh, Keir Gilchrist, Brigette Lundy-Paine, Amy Okuda ve Michael Rapaport gibi isimler yer alıyor. Yapım IMDb‘de 65 bini aşkın kişi tarafından oylandı ve 8,3‘lük puana sahip oldu.

Atypical konusu

Dizinin konusu, 18 yaşında otizm hastası bir gençtir. Kendi yaşıtları gibi yaşama arzusu olan Sam, bağımsızlık arayışı içindedir ve artık bir kız arkadaşı olsun ister. Terapisti, kişisel sorunlarını aşmasında Sam’i heveslendirirken, annesi çocuğunun büyüdüğünü kolay kolay kabul etmez. Sam’in babası ise annesinin aksine onun kendisini bulmasına yardımcı olmaya çalışır. Kız arkadaş bulmayı kafasına koymuş olan Sam, kız bulma tavsiyelerini denemeye koyulur. Bu arada, aşırı korumacı annesi Elsa boş vermeyi öğrenmelidir. Aşkının başkasıyla beraber olduğunu öğrenen Sam’in yardımına babası Doug koşar. Kayıp kredi kartı Elsa’yı tekrar bara getirir. Casey, Evan’la ilgili söylentiler duyar. Sam, görünüşünü değiştirmeye karar verir. Casey, bir aile sırrını öğrenir. Ailesinin artık kendisine ihtiyacı olmadığını hisseden Elsa, ilgiyi başka yerde arar. Sınıfındaki bir kızdan ilgi gören Sam, ideal kız arkadaşı olup olmadığını görmek için artılarını-eksilerini listeler. Casey, prestijli bir teklif alır.

Atypical oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Jennifer Jason Leigh, Keir Gilchrist, Brigette Lundy-Paine, Amy Okuda ve Michael Rapaport gibi isimler yer alıyor.

Jennifer Jason Leigh – Elsa Gardner,
Keir Gilchrist – Sam Gardner,
Brigette Lundy-Paine – Casey Gardner,
Amy Okuda – Julia Sasaki
Michael Rapaport – Doug Gardner,
Nik Dodani – Zahid Raja,
Jenna Boyd – Paige Hardaway,
Graham Rogers – Evan Chapin

Dizi yorumları

ikinci sezonda jennifer jason leighin oyunculuğu karşısında resmen gözlerim kanıyor. neden böyle olduğunu anlayamıyorum. bi oyuncu ancak bilerek bu kadar kötü oynayabilir. estetikten mi acaba bilemedim, ifade kalmamış kadının yüzünde.

  • foreignsilhouette / Ekşi Sözlük

komedi ve dramanın muazzam harmanlandığı fazlaca başarılı dizi. çok iyi. “netflix’in en iyileri ya hepten bitti ya da sezon arasına girdi, başka iyi dizi yok mu?” diye arananlara ilaç gibi gelecektir. bana öyle geldi en azından. gördüğünüz yerde düşünmeyin, seyredin.

  • ptah amun ra / Ekşi Sözlük

netflix üzerinden yayınlanan ve otizmli bir gencin yaşamını konu alan dizi. dün dokuz bölümü hiç ara vermeden bitirdim. replikler ciddi anlamda çok iyi. sürekli dizinin içinde kalabiliyorsunuz. introsundan müziklerine kadar orjinal bir iş. bir iki bölümden sonra dizideki tüm ana karakterleri benimsemeye başlıyorsunuz. izlemeyi düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

  • nieznajomy / Ekşi Sözlük

Fragmanı

https://youtu.be/nsSJ-T-eyGs
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle