Slasher Dizi | Konusu | Oyuncuları | 4.sezon ne zaman?

Slasher dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, Ekşi, Netflix dizileri, 4.sezon ne zaman, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

17.08.2021
Slasher Dizi | Konusu | Oyuncuları | 4.sezon ne zaman?

Slasher dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, Ekşi, Netflix dizileri, 4.sezon ne zaman, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

4 Mart 2016‘da Kanada’da yayın yapana Super Channel tarafından yayınlanmaya başlayan dizidir. Dizinin 2. ve 3. sezonu Netflix’te yayınlandı ancak 4.sezonda bir başka platform Shudder tarafından finanse edildi ve burada yayınlanmaya başladı. Korku ve gerilim türündeki antoloji dizisi toplam 32 bölümden oluşuyor. Aaron Martin tarafından yaratılan dizinin bölümleri 46 ila 53 dakika arasında değişkenlik gösteriyor.

Dizinin 4.sezonunun ilk 2 bölümü 12 Ağustos 2021 tarihinden itibaren Shudder adlı platform tarafından yayınlanmaya başladı. Dizinin 4.sezonu da önceki sezonları gibi 8 bölümden oluşuyor. IMDb‘de 12 bine yakın oy alan yağım 6,7‘lik puana sahip oldu.

Slasher konusu

Dizinin konusu, Sarah henüz bebekken ailesi vahşice öldürülür. Sarah yıllar sonra eşi Dylan ile birlikte ailesinin öldürüldüğü eve, Waterbury kasabasına taşınmaya karar verir. Onların şehre gelmesiyle birlikte geçmiş tekrar canlanır ve kasabada bir cinayetler serisi başlar.

Bu antolojik korku dizisinde, kudurmuş seri katiller arkalarında bir kıyım bırakırken bir sonraki kurbanları hayatta kalma mücadelesi veriyor. 1. Sezon’da sanatçı Sarah Bennett kocası Dylan ile birlikte memleketi Waterbury’e geri dönünce, bölgenin tüyler ürpertici tarihi tekerrür etmeye başlar. Dylan, eşinin dönüşüyle ilgili yerel gazetenin yaptığı habere karşı çıkarken Sarah, tuhaf komşularıyla ve geçmişten aşina gelen bazı kişilerle tanışır. Postayla gizemli bir mesaj alan Sarah, beklenmedik bir müttefikle beraber taklitçi katili araştırır. Robin, katilden kıl payı kurtulur.Hoş olmayan gerçekler, Justin’in suçları için büyük finansal cezalar çeken Robin’i ve uzun zaman önce yaptığı hatanın bedelini fazlasıyla ödeyen Brenda’yı rahat bırakmaz.

Slasher oyuncuları ve karakterleri (cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor.

Katie McGrath
Brandon Jay McLaren

Steve Byers
Patrick Garrow
Dean McDermott
Christopher Jacot
Wendy Crewson
Leslie Hope
Lovell Adams-Gray
Jim Watson
Paulino Nunes
Ty Olsson
Joanne Vannicola
Sebastian Pigott
Madison Cheeatow

Dizi yorumları

ilk bölümünü az önce izlediğim yeni yaz dizisi. dizi cadılar bayramında bir ailenin vahşice öldürülmesiyle başlıyor. anne hamile ve katil bebeği annenin karnını keserek çıkartıyor. daha sonra bu ailenin çocuğu büyüyüp ailesinin katledildiği eve dönüyor ve olaylar tekrar başlıyor.

dizi ilk bölüm olarak heyecanlıydı. gerilim yüksekti fakat dizide bazı oyunculuklar çok havada kalmış gibiydi.

  • isolemnlyswearthatiamuptonogood / Ekşi Sözlük

yokluktan oturup izlediğim, kimi zaman klişleri yüzüne kusturma derecesine gelen, ama başlardaki katil kim sorusu ve sonrasındaki kim nasıl ölecek merak derken, bir şekilde kendini izlettiren yapım.

  • kesesini kaybeden kanguru / Ekşi Sözlük

ikinci sezonunu bitirdiğim, netflix yapımı korku dizisi. dizinin her bir bölümü 50 dakika civarında olup dizi sekiz bölümde bitiyor. seri katilin işlediği cinsyetler üzerinde giden dizi, diğer korku dizilerinde ve filmlerinde olduğu gibi ciddi mantık hataları içeriyor. dizinin klişe kısımları da yok değil. dizi hakkında pek çok eleştiri de bulunabilirdim fakat spoiler vermek istemiyorum. korku filmi ve korku dizisi sevenlerin izleyebileceği sıradan bir dizi.

  • pinkfloyd1985 / Ekşi Sözlük
  1. sezonu da gayet tatmin edici dizi. bolca kan, beyin, kafatası, kesilmiş uzuv var.
  • zerdest / Ekşi Sözlük

Fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle